Πανέτοιμος να στρωθεί στη δουλειά ο νέος δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους

Οι προκλήσεις είναι μεγάλες και μας περιμένει σκληρή δουλειά, δήλωσε ο νέος Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.imagew-8-aspx

Ο κ. Παπαχαραλάμπους που στηρίχθηκε από τη Συμμαχία Πολιτών, τους Οικολόγους -Συνεργασία Πολιτών και την Αλληλεγγύη δήλωσε πως με τους ανθυποψηφίους του έδωσε έναν ωραίο αγώνα για το καλό του Στροβόλου, προσθέτοντας ότι ο κόσμος του Στροβόλου έχει μιλήσει.

“`Εχει αναδείξει τη δικιά μας υποψηφιότητα στο Στρόβολο, μια πολύ σημαντική δημαρχία, ο Στρόβολος είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος του τόπου μας, η πρόκληση είναι μεγάλη και νοιώθω πανέτοιμος για την πρόκληση αυτή”, ανέφερε.

Ο κ. Παπαχαραλάμπους ευχαρίστησε τα κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητά του και άλλες οργανώσεις και ομάδες και παράλληλα το κόσμο του ΔΗΣΥ από τον οποίο προέρχεται, “που στην πλειοψηφία του έχει σταθεί δίπλα μου παρά το ότι υπήρχαν άλλες υποδείξεις”.

“Από την επόμενη μέρα ξεκινάμε σκληρή δουλειά για να βελτιώσουμε το Δήμο μας που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και θα στρωθούμε στη δουλειά, και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των δημοτών μας”, ανέφερε.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος είπε ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Στρόβολος είναι η καθαριότητα, λέγοντας πως η εικόνα που παρουσιάζουν οι γειτονιές του Στροβόλου είναι άσχημη.

“`Άμεσα να το δούμε αυτό το θέμα, είναι και η αναβάθμιση της λεωφόρου Τσερίου, η πεζοδρομοποίηση, μας περιμένει πολλή δουλειά και είμαστε πανέτοιμοι”, κατέληξε.