«Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα »για την έκρηξη βόμβας στη γραφεία της ασφαλιστικής του Κ.Κουτσοκούμνη

Ανακριτική ομάδα με επικεφαλής αξιωματικό της Αστυνομίας έχει συσταθεί για τη διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό, στην είσοδο των γραφείων ασφαλιστικής εταιρείας, συμφερόντων του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, δηλώνει η Αστυνομία.imagew-3-aspx

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε σήμερα ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, η Αστυνομία κρίνει ως σοβαρή τη συγκεκριμένη υπόθεση και για το λόγο αυτό, από την πρώτη στιγμή συστάθηκε ανακριτική ομάδα με επικεφαλής αξιωματικό, με εντολή την πλήρη και λεπτομερή διερεύνησή της.

Κληθείς να σχολιάσει κατά πόσο η πυροδότηση του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού υψηλής ισχύος σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, ο κ. Σωτηριάδης είπε πως “η ανακριτική ομάδα έχει πάρει εντολή να διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα και αυτό θα το κάνει”.

Υπενθύμισε επίσης ότι τα γραφεία της συγκεκριμένης ασφαλιστικής εταιρείας αποτέλεσαν στόχο βομβιστών και στο παρελθόν και πρόσθεσε “έχουμε βγάλει από τα συρτάρια το συγκεκριμένο φάκελο της υπόθεσης, η οποία είχε ταξινομηθεί ως ανεξιχνίαστη”.