Στο ψηφοδέλτιο της Αλληλεγγύης το στέλεχος της ΕΔΕΚ Πρόδρομος Ττοππούζης

 

Επανεκλογή στο Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού με το ψηφοδέλτιο της Αλληλεγγύης διεκδικεί ο Πρόδρομος Ττοππουζής. Στο πλαίσιο παρουσίασης του κυρίου Ττοππουζή στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος Αλληλεγγύη στη Λευκωσία, η πρόεδρος του Κινήματος Ελένη Θεοχάρους, καλωσόρισε τον κύριο Ττοππουζή, λέγοντας ότι «η προσφορά του και η μακρόχρονη δράση του στο Δήμο %ce%b8%ce%b5%ce%bf%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83-%cf%84%cf%84%ce%bf%cf%80%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%b6%ce%b7%cf%83Λεμεσού τυγχάνει επαίνων από την τοπική κοινωνία».

Η κυρία Θεοχάρους είπε ότι «είναι τιμή για εμάς να προσέρχονται στην Αλληλεγγύη άνθρωποι με ιδιαίτερη προσφορά προς τον τόπο και με πολύ μεγάλη αγάπη και αφοσίωση προς την πατρίδα. Θέλω να τονίσω ότι ο κύριος Ττοππουζής έχει μακρά ιστορία ανάμειξης στα πολιτικά δρώμενα του τόπου, καθώς εδώ και 40 σχεδόν χρόνια υπηρέτησε την Κύπρο από μετερίζια της ΕΔΕΚ, ενώ παράλληλα διατελεί και πρόεδρος της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής όλων των Τεχνικών Σχολών Κύπρου. Ο κύριος Ττοππουζής θα κοσμήσει το ψηφοδέλτιο της Αλληλεγγύης στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές όπου μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τη Λεμεσό, για τους δημότες, για την τοπική αυτοδιοίκηση, για την απόλυτη Δημοκρατία».

Από πλευράς του ο κύριος Ττοππουζής είπε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο η συμμετοχή ως αριστίνδην στο ψηφοδέλτιο της Αλληλεγγύης στις Δημοτικές Εκλογές.

Ο κύριος Ττοππουζής δήλωσε ότι «αποδέχτηκα την πρόταση του Κινήματος γνωρίζοντας την ιστορία και προϊστορία, ιδιαίτερα της Προέδρου του Κινήματος, η οποία έχει διαχρονικά αποδείξει την εντιμότητα της και την αποφασιστικότητα της προκειμένου να κρατήσει τις Αρχές και Αξίες που πάντοτε πρέσβευε τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

«Η αγωνιστικότητα της χωρίς λαϊκισμούς, ακόμα και εις βάρος προσωπικών της συμφερόντων με έχει εμπνεύσει και μου έχει αποδείξει ότι μπορείς να ασχολείσαι με τα κοινά χωρίς να καταπατάς τις αρχές με τις οποίες μεγάλωσες, προασπιζόμενος τα Δίκαια των πολιτών» επεσήμανε ο κύριος Ττοππουζής αναφερόμενος στην Πρόεδρο του Κινήματος.

«Σήμερα που όλοι έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με την διαφθορά και με τις προσωπικές ατζέντες ορισμένων πολιτικών μας, οι οποίοι συχνά προκειμένου να κρατήσουν τις δικές τους καρέκλες δεν δίστασαν να πουλήσουν πατριωτισμό και ιδεώδη στον λαό με τα μεγάλα τους λόγια, η Πρόεδρος και τα στελέχη του Κινήματος εμπιστεύτηκαν τους πολίτες και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την οποιαδήποτε αντιπαλότητα με καθαρή φωνή και χωρίς ξεπουλήματα» είπε ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Κινήματος.

Για την απόφαση του να ανεξαρτητοποιηθεί από την ΕΔΕΚ, ο κύριος Ττοππουζής ανέφερε ότι «πρόσφατα αναγκάστηκα να ανεξαρτητοποιηθώ από Δημοτικός Σύμβουλος ενός κόμματος στο οποίο ανήκα από τα εφηβικά μου χρόνια. Ένιωθα περήφανος όταν διεκδικούσα έντιμα και σωστά τα δικαιώματα αυτού του Λαού. Πιστεύω στον Σοσιαλισμό και στην Δημοκρατία. Στο δικαίωμα του κάθε πολίτη για αυτοδιάθεση και αυτοδιαχείριση. Επειδή στο Κίνημα που αγωνιζόμουν υπήρξαν παράγοντες που αν τους αποδεχόμουν θα ένιωθα ότι προδίδω τα ιδανικά μου, αποφάσισα να αποχωρήσω».

«Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν και με στηρίζουν στην απόφαση μου να συμβαδίσω με το Κίνημα Αλληλεγγύη για να πετύχουμε στον κοινό μας αγώνα» είπε καταληκτικά ο κύριος Ττοππουζής.