Στις 15 Οκτωβρίου η συνεδρία της ΚΕ του ΑΚΕΛ για τις δημοτικές εκλογές

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ συνέρχεται στις 15 Οκτωβρίου,gm0_2367 έχοντας ρόλο περισσότερο διαδικαστικό και τυπικό ως προς τους υποψήφιους που η παράταξη της Αριστεράς θα στηρίξει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, δήλωσε ο ΓΓ του κόμματος ‘Αντρος Κυπριανού, ο οποίος είπε ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, “κάτι το οποίο έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή”.

Ο κ. Κυπριανού είπε ότι “συζητούμε με τις τοπικές κομματικές οργανώσεις, σεβόμαστε απολύτως τις απόψεις που εκφράζονται , καταβάλλουμε προσπάθειες να εξευρεθούν τέτοιες επιλογές οι οποίες θα δημιουργούν τις καλύτερες προοπτικές και για τον ίδιο το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και για τους πολίτες σε κάθε ξεχωριστό δήμο, και εκεί και όπου είναι εφικτό να επιτευχθούν και συνεργασίες”.

Σχολιάζοντας τα όσα λέγονται για συνεργασία του ΑΚΕΛ με το ΔΗΚΟ είπε ότι “ξέραμε το ΔΗΣΥ – ΑΚΕΛ και τώρα έχουμε το ΔΗΚΟ – ΑΚΕΛ και θέση μου είναι ότι κάποιοι επειδή αναλώνουν πάρα πολύ χρόνο στο επικοινωνιακό κομμάτι, έχουν ευφάνταστες ιδέες”.

“Νομίζω ότι τα ίδια τα γεγονότα και οι εξελίξεις, με βάση τη δημοσιοποίηση των ατόμων που υποστηρίζονται από τα διάφορα κόμματα, αποδεικνύουν περίτρανα ότι δεν υπάρχει ούτε ΔΗΚΟ – ΑΚΕΛ όπως δεν υπάρχει και ούτε ΔΗΣΥ – ΑΚΕΛ”, είπε καταλήγοντας ο κ. Κυπριανού.