Σύμβουλος του Ομπάμα ζητά την εξόντωση 5 δισ.ανθρώπων για να επιβιώσει ο πλανήτης

Ο Τζων Χολντρεν symvoulos-tou-ompama-sta-xnaria-tou-xitler-proteinei-meiosi-tou-pagkosmiou-plithysmou-1-315x236είναι “επιστημονικος” συμβουλος του Ομπαμα και προτεινει μια παγκοσμια κυβερνηση που θα περιορισει τον παγκοσμιο πληθυσμο στο 1 δισεκατομμυριο. Ο περιορισμος του πληθυσμου μπορει να γινει με χημικα στο νερο και στα τροφιμα, με υποχρεωτικες εκτρώσεις ακομη και με βρεφοκτονιες(!!) υποστηρίζει αυτός ο φασίστας μισάνθρωπος.
Η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού λέει ότι πρέπει να γίνει από μία παγκόσμια κυβέρνηση που δεν διστάζει να την ονομάσει “παγκόσμιο καθεστώς” δείχνοντας ξεκάθαρα ότι θα πρόκειται για παγκόσμια δικτατορία!!

Ο “επιστημονικός” σύμβουλος προτείνει ακόμη να θεσμοθετηθεί το καθεστώς της υποχρεωτικής άδειας για κάθε γεννηση, της υποχρεωτικής έκτρωσης για τα “παράνομα” έμβρυα ακόμη και της βρεφοκτονίας για τα “παράνομα” γεννηθέντα βρέφη (!!!)

Οι απόψεις του αναπτύσσονται στο επιστημονικό του σύγγραμμα “Ecoscience” (Οικολογική επιστήμη) που αποτελεί τον οδηγό εξόντωσης της ανθρωπότητας. Ο γενοκτόνος μαλθουσιανισμός του συνοψίζεται στο σύνθημα: “Για να έχουμε υψηλή ποιότητα ζωής, θα πρέπει να υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι.”

Στο κατάπτυστο σύγγραμμα  του ο εν λόγω κύριος ο οποίος  περιφέρεται ελεύθερος στον Λευκό Οίκο…δεν λέει ποιοί προορίζονται να επιβιώσουν και ποιοί θα θα πρέπει να εξοντωθούν.