Πολύ επιτυχημένο το «βέτο» της Αιμιλίας

Πολύ επιτυχημένη είναι η νέα εκπομπή της Αιμιλίας Κενεβέζου aimilia_kenevezou-1 στο MEGA υπο τον τίτλο «Βέτο». Στην πρώτη ενημερωτική εκπομπή που ξεκίνησε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου η καταξιωμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια,  πέτυχε διάνα με την αποκλειστική συνέντευξη που πήρε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  στη Νέα Υόρκη ο έγκριτος και πολύ καλός δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου ανταποκριτής του Mega Ελλάδος  και Κύπρου καθώς και η συζήτηση που συντόνιζε η Αιμιλία με τους φιλοξενούμενους της εκπομπής.

Καλές επιτυχίες Αιμιλία και πολλά δεκάρια  στην τηλεθέαση.Ευτυχώς οι καλοί δεν χάνονται.

Μαφάλντα

Ο κύριος «Λυπούμαι να παρατηρήσω» 

Μα δεν βαρέθηκε ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ κ. Αντρος Κυπριανού σε κάθε δεύτερη του κουβέντα  να λέει και εκείνο το «Λυπούμαι να παρατηρήσω…»image735-11-aspx

Ε, σόρι, λυπούμαστε να παρατηρήσουμε  ότι βαρεθήκαμε να ακούμε εκείνο το μακρύβρεκτο λυπούμαι…ως να ρίχνει μαϊντανό σε κάθε μαϊρκάν.

Παρεμπιπτόντως κάποιοι «φίλοι» του διαδίδουν πως ο κ. Αντρος  έχει πικρόν παράπονον επειδή δεν τον υποστηρίζουν όλοι οι σύντροφοι  του στο Π.Γ.

Ο καθείς και η ατζέντα του και οι δελφίνοι ετοιμοπόλεμοι!!!

Χουλκ.

Ποιός κύριος «καθαρά χέρια » θα κυνηγήσει τα λαμόγια;

Ο έφορος Φορολογίας κ. Τσαγγάρης κατηγόρησε τύπους και τύπισσες που κουτσομπολεύουν επώνυμους που χρωστούν στο Φόρο. Ε, και φταίνε οι τύπισσες επειδή κάποια λαμόγια φοροδιαφεύγουν; Η’ φταίνε οι τύποι επειδή καρφώνουν και καλα κάνουν προϊσταμένους τους που φαίνεται καλύπτουν τα λαμόγια;

Μα δεν υπάρχει σε τούτον τον τόπο ένας κύριος «καθαρά χέρια» να κυνηγήσει τους φοροκλέφτες;

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τοτε και εμείς οι μικρές μαριδούλες δεν θα ξαναπληρώσουμε φόρους μέχρι τα δίκτυα του κ. Τσαγγάρη αλιεύσουν τους φοροδιαφεύγοντες και τους φοροκλέφτες.

Μαφάλντα

 

Νέα κατραπακιά αναμένει το ΔΗΣΥ

Κάθε που φτάνουμε στο παρα πέντε, των  εκλογικών αναμετρήσεων η ηγεσία του ΔΗΣΥ βγαίνει στο μεϊντάνι και προτείνει αλλαγές στον εκλογικό νόμο.Τώρα που καίνε τα μπαντζάκια του Αβε Νεοφύτου και προβλέπεται να υποστεί και νέα κατραπακιά με τις δημαρχιακές βγήκε ο Τορναρίτης να προτείνει οριζόντια ψηφοφορία. Και λέει πως είναι και εκσυγχρονισμός αυτό το πράγμα.

Γιατί δεν ρωτούν τους φίλους τους στο ΕΛΚ να τους πουν σε ποιές χώρες ισχύει αυτός ο αντιδημοκρατικός νόμος;

Ωχ.

Καμένος από χέρι ο Νικολαϊδής;

Η ΕΔΕΚ βγήκε και επίσημα και διακήρυξε πως στις δημοτικές εκλογές στη Λεμεσό υποστηρίζει τον Ανδρέα Χρίστου.Το ΔΗΚΟ μάλλον προς τα εκεί προσανατολίζεται και έτσι ο Νίκος θα μείνει με το 1/4 των Συναγερμικών καθότι εν πολλοί οι κακοφανισμενοι Αβε. Εν πάρα πολλοί και πλέον σε βλέπω να επιστρέφεις  το πρώτον  σου πόστον Δήμαρχος Αργάκα και πασών των πόλεων Χρυσοχούς!

Ουφ.