Σκότωσαν τον Καλοψιδιώτη και τρεις άλλους

Τετραπλό φονικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης με θύματα image735-14.aspx τον γνωστό επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη ένα αστυνομικό, ένα ‘ανδρα της φρουράς του Καλοψιδιώτη , μία γυναίκα και τον δράστη πυφορούσε κουκούλα γριο πιστολίδι στην Αγία Νάπα. Νεκρός ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης, οι κουμπάροι του και ο ένας εκ των δραστών.

Το νέο μακελειό συμπίπτει με την ημερομηνία κατά την οποία είχε διαπραχθεί ο πενταπλός φόνος στην Αγία Νάπα στις 23 Ιουνίου του 2012 όταν στην οδό Καταλυμάτων στην Αγία Νάπα,δολοφονήθηκαν τρεις Κύπριοι και δύο Ρουμάνοι φρουροί του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10.30, ενώ γνωστός επιχειρηματίας βρισκόταν με τους φρουρούς του σε εξωτερικό χώρο μπαρ της Αγίας Νάπας, άγνωστος άνδρας προσέγγισε το χώρο, ανέσυρε όπλο και πυροβόλησε με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επιτόπου ο επιχειρηματίας, ενώ σε ανταλλαγή πυροβολισμών που ακολούθησε σκοτώθηκε και ο δράστης, ο οποίος φορούσε κουκούλα.

‘Ενας αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον επιχειρηματία, έπεσε επίσης νεκρός,και η σύζυγος του η οποία βρισκόταν μαζί του  ενώ υπάρχουν και δύο σοβαρά τραυματίες, ένας εκ των οποίων επίσης αστυνομικός.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες άρχισαν έρευνες.