Παραίτηση από τη θέση του Α’Αντιπροέδρου υπέβαλε στην ΕΔΕΚ η Μαρία Βασιλειάδου

Μετά το Μαρίνο Θεοδώρου ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του από την θέση του Β’ αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ  και η Μαρία Βασιλειάδου ανακοίνωσε την απόφαση της να παραιτηθεί.CNA_M157b16d2b3be47698b3f850ba5eee4a1 Με  ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook πριν από λίγο η Μαρία Βασιλειάδου, Αντιπρόεδρος Α της ΕΔΕΚ ανακοίνωσε την παραίτησή της “αναλαμβάνοντας το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί για τη πτώση των ποσοστών του κόμματος” και ζητεί εκλογικό συνέδριο.

Η ευθιξία και η υπευθυνότητα, θα πρέπει να αποτελούν πυξίδα, για την πορεία και τις αποφάσεις των πολιτικών προσώπων, εάν θέλουμε επιτέλους, να αποκατασταθεί η αξιοπιστία των πολιτικών και της πολιτικής, στον τόπο μας, αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Βασιλειάδου. Ευχαριστεί τους συνεργάτες της, συναγωνιστές και φίλους, που την τίμησαν με τη προτίμησή τους και την στήριξαν σε όλη τη προεκλογική περίοδο.

Παραμένει, δηλώνει, αγωνίστρια στις τάξεις της ΕΔΕΚ και θα συνεχίσει να προσφέρει ως επικεφαλής της θεματικής Παιδείας. “Ζητώ τη σύγκληση έκτακτου Εκλογικού Συνεδρίου άμεσα, για αποτίμηση της κατάστασης και ανασυγκρότηση του κόμματος” καταλήγει.