Β. Θάνου: «Ανακριβή και κατασκευασμένα τα όσα κατήγγειλε ο Βγενόπουλος»

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μέχρι στιγμής δεν εξέδωσε καμία επίσημη ανακοίνωση για όσα καταγγέλθηκαν σήμερα από τον πρόεδρο της Μarfin Ανδρέα Βγενόπουλο, ενώ η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου προέβη σε σχετικές δηλώσεις.

Öùôïãñáößá áñ÷åßïõ ðïõ åéêïíßæåé ôçí ôüôå ðñüåäñï ôçò ¸íùóçò Äéêáóôþí êáé ÅéóáããåëÝùí ÂáóéëéêÞ ÈÜíïõ íá ìéëÜ óôçí ãåíéêÞ óõíÝëåõóç ôçò ¸íùóçò, ÓÜââáôï 14 Äåêåìâñßïõ 2013. ÅêëïãÝò óôéò 20 Óåðôåìâñßïõ, èá åßíáé, óýìöùíá ìå ðëçñïöïñßåò áðü êõâåñíçôéêÝò ðçãÝò, ç ðñüôáóç ôïõ ðñùèõðïõñãïý, ÁëÝîç Ôóßðñá, üðïõ áñãüôåñá áíáìÝíåôáé íá áðåõèýíåé ôçëåïðôéêü ìÞíõìá ðñïò ôïõò ðïëßôåò. Óôü÷ïò åßíáé ôç ÄåõôÝñá íá ïñêéóôåß õðçñåóéáêÞ êõâÝñíçóç ìå åðéêåöáëÞò ôçí ðñüåäñï ôïõ Áñåßïõ ÐÜãïõ ÂáóéëéêÞ ÈÜíïõ. ÐÝìðôç 20 Áõãïýóôïõ 2015. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÐáíôåëÞò Óáßôáò

Ειδικότερα, τον Άρειο Πάγο επισκέφθηκε σήμερα για ευχές, όπως είπε, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και στο πλαίσιο αυτό, επισκέφθηκε και την Βασιλική Θάνου.

Πάντως, συνέπεσε την ώρα που ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης βρισκόταν στο γραφείο της προέδρου του Αρείου Πάγου για ευχές να παραχωρεί την συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Μarfin.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για το εάν θα απαντήσει σε όσα ανέφερε ο Ανδρέα Βγενόπουλος, ο αναπληρωτής υφυπουργός Δικαιοσύνης απάντησε ότι “δεν ασχολείται με τον κ. Βγενόπουλο”.

Παράλληλα, η Βασιλική Θάνου ερωτηθείσα σήμερα το μεσημέρι, εάν θα σχολιάσει τις ενέργειες του Ανδρέα Βγενόπουλου, απάντησε ότι “δεν ασχολείται με αθλιότητες”.

Στην συνέχεια, σήμερα το απόγευμα, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου σε νέα δήλωσή της χαρακτήρισε “ανακριβή” και “κατασκευασμένα” τα όσα κατήγγειλε σε βάρος της ο πρόεδρος της Μarfin και προσέθεσε ότι δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος της και “όταν ενημερωθεί θα πράξει τα δέοντα”.