Συμμαχία Πολιτών:Ο λαός αναμένει λύσεις και όχι ευχολόγια

«Δεν αρκεί να παραδέχεται ότι ήταν λάθος το δεσμεύομαι για το κούρεμα των καταθέσεων. Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν εκείνο το δεσμεύομαι και έχασαν τις περιουσίες τους. τονίζει με ανακοίνωση της η Συμμαχία Πολιτών σχολιάζοντας τη χεσινή συνέντευξη τύπου του Προέδρου της Δημοκρατιας.Στην ανακοίνωση της η Συμμαχια Πολιτών αναφέρει: 2013_07_26_02_46_56_81ba69571db24b96bbd9d32885b53457_6-1
«Χθες ο ΠτΔ ήταν για ακόμα μία φορά ήταν απογοητευτικός. Όπως αναμενόταν προσπάθησε να ωραιοποιήσει τα πράγματα αλλά ο Κυπριακός Λαός βιώνει τις επιπτώσεις της δικής του οικονομικής πολιτικής που τον οδήγησε στην καταστροφή. Δεν αρκεί να παραδέχεται ότι ήταν λάθος το δεσμεύομαι που είπε για το κούρεμα των καταθέσεων. Θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Γιατί οι πολίτες εμπιστεύθηκαν εκείνο το δεσμεύομαι και έχασαν τις περιουσίες τους.
Αποδεικνύει με τη χθεσινή του δήλωση για το κούρεμα ότι πήγε εντελώς απροετοίμαστος στο Γιούρογκρουπ και χωρίς αντιστάσεις. Ταυτόχρονα παρουσιάστηκε ως ένας Πρόεδρος ο οποίος δεν έχει κανένα όραμα και δεν έχει προτάσεις για το πώς θα βγει από την κρίση η Κυπριακή κοινωνία. Ο ΠτΔ θα πρέπει να αντιληφθεί ο Κυπριακός λαός αναμένει λύσεις στα προβλήματα όχι ευχολόγια.»