Στο ίδιο κατηγορητήριο με τους «12» θα συμπεριληφθεί ο Θ. Λώλος

Ο Θεοφάνης Λώλος 49 ετών Διευθυντή της εταιρείας ΕΝVIROPLANT αναμένεται να συμπεριληφθεί σήμερα στο ίδιο κατηγορητήριο με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους xyta10για το σκάνδαλο της διαχείρισης των σκουπιδιών.

Ο Θεοφάνης Λώλος τελεί υπό τετραήμερη κράτηση και ανακρίθηκε με εντατικούς ρυθμούς από τις ανακριτικές αρχές για την υπόθεση ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης με επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας τον Λοχία Γιάννο Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανακρίσεις της αστυνομίας σε σχέση με τον σύμβουλο της Κυπριακής Δημοκρατίας για τα ζητήματα αυτά έχουν περατωθεί και η υπόθεση καταχωρείται στο δικαστήριο.

Αντίθετα με τον Θεοφάνη Λώλο, ο Βενιζέλος Ζανέττος ο οποίος εκτίει ήδη ποινή φυλάκισης για την υπόθεση της Δρομολαξιάς και τον οποίο ενέπλεξε στην κατάθεση του ο ιδιοκτήτης της «ENCIROPLAN » δεν θα κατηγορηθεί επί του παρόντος.

Για την υπόθεση ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης έχουν κατηγορηθεί ήδη 12 πρόσωπα τα οποία έχουν παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας στις 26 Απριλίου.