Ο ΔΗΣΥ κατηγορεί το Γ.Γ. του ΑΚΕΛ για προληπτική υπόσκαψη των ερευνών για το σκάνδαλο ΧΥΤΑ

Ο  Εκπροσώπος Τύπου ΔΗΣΥ  Πρόδρομος Προδρόμου κατηγόρησε σήμερα το Γ.Γ. του ΑΚΕΛ ότι επιχειρεί προληπτικά να υποσκ’αψει τις έρευνες για το σκανδαλο ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης .Ο κ. Προδρόμου ανέφερε συγκεκριμένα :chyta_pafou660
«Χθεσινές δηλώσεις του γενικού γραμματέα του ΑΚΕΛ προκαλούν εντύπωση. Αρνητική εντύπωση.
Ο κ.Άντρος Κυπριανού προσπάθησε για μια φορά ακόμη να προκαταλάβει και να ρίξει σκιές σε έρευνες και ανακριτικές διαδικασίες –όπως είχαν κάνει συστηματικά και για το πολύκροτο σκάνδαλο του Ταμείου Συντάξεων.
Είναι ανησυχητικό να ακούει κανείς ηγέτη πολιτικού κόμματος να δηλώσει «μου είπαν κάποιοι ότι κάποιος άλλος που σχετίζεται με τις έρευνες»… προσπάθησε να επηρεάσει πρόσωπο που ενέχεται στο σκάνδαλο για να μαρτυρήσει εναντίον στελεχών του ΑΚΕΛ!
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο γ.γ. του ΑΚΕΛ μας είπε ότι αν τυχόν στη συνέχεια φανεί να ενέχονται στο σκάνδαλο πρόσωπα που ανήκουν στον κομματικό τους χώρο θα πρόκειται για «στημένες μαρτυρίες»!
Αλλά για τον κ.Άντρο Κυπριανού ισχύει ότι και για οποιονδήποτε άλλο: εάν έχει κάποια στοιχεία οφείλει να τα καταθέσει υπεύθυνα στις αρμόδιες αρχές και τη Γενική Εισαγγελία και όχι να διαδίδει φήμες, εικασίες και «σενάρια»…
Με τον τρόπο συμπεριφοράς του φαίνεται το ΑΚΕΛ να επιχειρεί να κάνει κάποιου είδους «προληπτική διαχείριση» και, δυστυχώς, για μια φορά ακόμα δείχνουν να μην είναι έτοιμοι να δεχτούν και να σεβαστούν τη διερεύνηση σκανδάλων και τη δικαιοσύνη» καταλήγει ο εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ.