Το Π.Μέτωπο στηρίζει Κίνημα Αλληλεγγύη

Το Πατριωτικό Μέτωπο «Λακεδαιμόνιοι» με ανακοίνωση του αναφέρει ότι τάσσεται και επίσημα στο πλευρό του Κινήματος Αλληλεγγύη της Δρ. Ελένης Θεοχάρους, στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται και τα ακόλουθα:«Η απόφαση λήφθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου λαμβάνοντας υπόψη σειρά παραγόντων, όπως:
1. Η Ελένη Θεοχάρους στην πολυετή της πορεία στην πολιτική, ουδέποτε κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε σκάνδαλα ή υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής.
2. Διακατέχεται από τις Αρχές και τις Αξίες της Ελληνοορθοδοξίας.
3. Τάσσεται ξεκάθαρα ενάντια στην υποδούλωση του κυπριακού ελληνισμού στην Τουρκία μέσω λύσης με τη μορφή της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.
4. Το κοινωνικό και ανθρωπιστικό της έργο τις τελευταίες δύο δεκαετίες, αποτελεί εχέγγυο ότι είναι προσηλωμένη σε πολιτικές που έχουν στο επίκεντρο τους τον άνθρωπο.
5. Η ανοιχτή και δημόσια στήριξη προς το Πατριωτικό Μέτωπο και τα μέλη μας για την εκδήλωση μας της 15ης Ιανουαρίου 2016 για το Ενωτικό Δημοψήφισμα.
Η AYTONOMIA μας ως Πατριωτικό Μέτωπο παραμένει ως έχει και καλούμε τα μέλη μας να υποστηρίξουν την κάθοδο του Κινήματος Αλληλεγγύης της Ελένης Θεοχάρους στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου.»