Κατηγορήθηκαν γραπτώς ο Σ.Βέργας , η Μ.Σολομωνίδου και η οικογένεια της

Κατηγορήθηκαν γραπτώς, για συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, τα τέσσερα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση της αποστολής απειλητικών μηνυμάτων.solomonidou-vergas

Πρόκειται για το Δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα, τη συνεργάτιδα του και Δημοτική Υπάλληλο Μαρία Σολομωνίδου, το σύζυγό της Κωνσταντίνο Σύφαντο και τον πατέρα της Ηλία Σολομωνίδη.

Εναντίον της οικογένειας Σολομωνίδη και του Δημάρχου Πάφου έχουν προσαφθεί κατηγορίες για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, γραπτές απειλές για φόνο, παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία και ενοχλητικά απειλητικά μηνύματα.

Οι ανακριτικές αρχές φαίνεται να διασυνδέουν την υπόθεση αποστολής απειλητικών μηνυμάτων, με την υπόθεση διαχωρισμού οικοπέδων της Aristo, στην τοποθεσία «Σκαλί» της Πάφου, που εκδικάζεται ήδη στο Κακουργιοδικείου Πάφου.

Τα απειλητικά μηνύματα είχαν σταλεί εναντίον δύο βασικών μαρτύρων στην υπόθεση της Aristo, της Αναπληρώτριας Δημοτικής Μηχανικού του Δήμου Πάφου, Αντρούλλας Ευθυμίου, του Δημοτικού Συμβούλου, Φαίδωνα Φαίδωνος και τους δημοσιογράφους Κώστα Νάνου.

Ο φάκελος της υπόθεσης αποστολής απειλητικών μηνυμάτων αναμένεται να καταχωρηθεί τις προσεχείς ημέρες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.