Παρουσιάστηκαν οι έξι υποψήφιοι της Λάρνακας του Κινήματος Αλληλεγγύη

Τους έξι υποψηφίους βουλευτές για τη Λάρνακα παρουσίασε σήμερα το Κίνημα Αλληλεγγύη.

Σε δηλώσεις, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Ελένη Θεοχάρους IMG_2860ανέφερε ότι «η Αλληλεγγύη είναι πάρα πολύ περήφανη για τους έξι υποψήφιους βουλευτές της Λάρνακας». Είμαστε σίγουροι, συνέχισε, «ότι οι άνθρωποι αυτοί που έχουν εκδηλώσει πολλές φορές την αλληλεγγύη τους προς τον πληθυσμό, προς τον κόσμο, προς τον κάθε πολίτη ξεχωριστά, έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν ήθος, σπαργή, ψυχικό σθένος και αγωνιστικότητα, θα είναι ό,τι καλύτερο για το λαό μας, για την πόλη και την επαρχία της Λάρνακας και θα δώσουν τις μάχες εκείνες, για να είναι η ζωή μας ακόμα πιο καλή και να δώσουμε την ελπίδα στους πολίτες και να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Κύπρο».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Συλλούρης ανέφερε ότι «ξεκινώντας με το βασικό κριτήριο καθαρούς ανθρώπους της δουλειάς, μακριά από τη διαπλοκή και τη διαφθορά, που δεν έχουν καμία σχέση με τους προνομιούχους, έχουμε σήμερα τους έξι υποψηφίους της Λάρνακας και ξεκινά η πορεία μας από τη Λάρνακα». Πρόσθεσε ότι «αλληλέγγυοι θα δώσουμε τον αγώνα, θα εργαστούμε για να περάσουμε το μήνυμα για μία καθαρή Κύπρο, μια Κύπρο της αλληλεγγύης η οποία θα σκέφτεται και θα εργάζεται περισσότερο για τους ανθρώπους της δουλειάς και τους έντιμους και θα έχει απέναντι της τη διαφθορά, τη διαπλοκή και τους προνομιούχους».

Οι έξι υποψήφιοι βουλευτές της Λάρνακας είναι οι Νίκος Στασής, Νίκος Τσαγγαρίδης, Ελλάδα Ιωάννου, Γιάννης Χάματσος, Τάκης Μισός και Αχιλλέας Χριστάκη.