Η Συμμαχία Πολιτών κατηγορεί την κυβέρνηση για ασύστολα ψεύδη

Η Συμμαχία Πολιτών κατηγορεί την κυβέρνηση για ασύστολα ψεύδη και την καλεί να βάλει ένα φρένο, ενώ καλεί   τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να  διαψεύσει ότι η συμμαχία δεν κατέθεσε  ολοκληρωμένη Στρατηγική για λύση του Κυπριακού.Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:2013_07_26_02_46_56_81ba69571db24b96bbd9d32885b53457_6-700x438
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχίζει να πολιτεύεται με ψέματα. Χθες δήλωσε ότι κανείς από τους επικριτές του στο κυπριακό δεν έχει παρουσιάσει κάποια άλλη Πρόταση. Ως γνωστό η Συμμαχία Πολιτών επειδή ανησυχεί και βιάζεται για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση, κατέθεσε πριν ενάμιση χρόνο στο Εθνικό Συμβούλιο μια ολοκληρωμένη και εφαρμόσιμη 60σέλιδη Στρατηγική για λύση του Κυπριακού. Πρόκειται για μια Στρατηγική που για πρώτη φορά, έγινε με τη συμβολή ακαδημαϊκών και διεθνολόγων.
Προκαλούμε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να μας διαψεύσει. Τον προκαλούμε επίσης να παραδεχτεί ότι η Συμμαχία Πολιτών δεν έχει εκπρόσωπο στη διαπραγματευτική ομάδα. Θα επιμένουμε μέχρι να απαντήσει. Πρέπει επιτέλους να μπει ένα φρένο στα ασύστολα ψέματα που μας αραδιάζει καθημερινά η Κυβέρνηση Αναστασιάδη.
Τέλος, τα αδιέξοδα στα κυπριακό, επιβεβαιώνονται και από τη σημερινή συνέντευξη του κ. Ακιντζί στον Φιλελεύθερο. Ο κ. Ακιντζί μας δίνει δικαιώματα τουρίστα στην ίδια μας την πατρίδα.»