Συμπαράσταση στους απολυμένους υπαλλήλους του ομίλου ετ.Πρίνος -Agromarkets

20160223_103314_resizedΣτο μετερίζι του αγώνα για το ψωμι τους και το γάλα των παιδιών τους,  βρεθηκαν  και πάλιν  σήμερα οι απλήρωτοι – απολυμένοι υπάλληλοι του ομίλου εταιρειών Πρίνος-Agromarkets, έξω από τα κατάστημα Πρίνος στην Παλλουριώτισσα. Με πανό και πίκετ διεκδικούσαν τα δεδουλευμένα τους όπως και άλλα δικαιώματα τα οποία η διεύθυνση τους αποστερεί και αρνείται να καταβάλει.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε σήμερα το γεγονός πως δεκάδες περαστικοί, ιδιοκτήτες20160223_104011_resized άλλων καταστημάτων και πελάτες, εξέφραζαν ποικιλότροπα την συμπαράσταση τους στους διαμαρτυρόμενους ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που τους πρόσφεραν  νερό, καφέδες και διάφορα σνάκ. Συγκίνηση προκάλεσε η περίπτωση μίας γυναίκας η οποία μόλις αντίκρυσε πως ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους ήταν  και ένα τρίχρονο κοριτσάκι ψώνισε από άλλο κατάστημα γάλα  και διάφορες παιδικές τροφές και τα παράδοσε στην μητέρα της.Επίσης άλλοι περαστικοί στην προσπάθεια τους να συμπαρασταθούν στους διαμαρτυρόμενους εισέφεραν διάφορα χρηματικά ποσά.

Ανάμεσα στα συνθήματα που φώναζαν οι υπαλλήλοι ήταν «Κύριε Λόρδο δεν επαιτούμε…διεκδικούμε τα δικαιώματα μας» 

Οπως μας κατάγγειλαν οι διαμαρτυρόμενοι ενώ η διεύθυνση δαπανά μεγάλα ποσά σε διαφημίσεις αυτούς τους αφήνει στο έλεος  της μοίρας τους.