Συγκλονιστικό:Γυναίκα με κάταγμα στο πόδι πέθανε ενώ περίμενε για ώρες στο Γ.Νοσοκομείο

Γυναίκα με σπασμένο πόδι πέθανε ενώ περίμενε για ώρες να την εξετάσει ορθοπεδικός στο νοσοκομείο Λευκωσίας.Το περιστατικό το οποίο ήδη καταγγέλθηκε

Öùôïãñáöéêü óôéãìéüôõðï áðü ôï Ãåíéêü Íïóïêïìåßï Ëåõêùóßáò, Ôñßôç 29 Éáíïõáñßïõ 2015. ÊÕÐÅ/ÊÁÔÉÁ ×ÑÉÓÔÏÄÏÕËÏÕ

στην Αστυνομία και στο Υπουργείο Υγείας συγκλονίζει για τον τρόπο που οι επι καθήκοντι γιατροί αντιμετώπισαν την άτυχη γυναίκα.

O γιός της,άτυχης γυναίκας  Σπύρος Κωνσταντίνου, κατήγγειλε το τραγικό  συμβάν στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Μεσημέρι και Κάτι”. Η μητέρα του όπως υποστηρίζει, περίμενε να τη δεί χειρούργος πάρα πολλές ώρες μέχρι που άφησε την τελευταία της πνοή ενώ παραπονιόταν για πόνους στην κοιλιά και αδιαθεσία.Συγκεκριμένα την μετέφεραν χθες το μεσημέρι και ενώ η γυναίκα ένοιωθε φρικτούς πόνους αι έλεγε στο γιο και την κόρη της πως πονούσε και έκαιγε οι νοοσοκόμες τους είπαν πως η ορθοπεδικός βρισκόταν στο χειρουργείο και δεν μπορούσε να την εξετάσει.Μετά από παρέλευση αρκετών ωρών και εώ η άτυχη γυναίκα ξεψυχούσε  τοτε κλήθηκε ο γιατρός της βάρδιας και ειδοποιήθηκε και η ορθοπεδικός αλλά ήταν πλέον αργά. Οπως δήλωσε στην εκπομπή ο Σπύρος Κωνσταντίνου η ορθοπεδικός έγραψε στο πιστοποιητικό  ως ώρα θανάτου 1.30 μ.μ.  ενώ η γυναίκα πέθανε αργά το απόγευμα.Οπως είπε αρνήθηκε να το παραλάβει λέγοντας πως η ώρα θανάτου ήταν πολύ πιο αργά και μετά από παρέλευση 5-6 ωρών.

Ο κ. Κωνσταντίνου, ήδη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και το Υπουργείο Υγείας.