Παραλίμνι:Θερμάστρα υγραερίου σκότωσε ζεύγος Βρετανών

Στον καναπέ του σπιτιού τους  που βρίσκεται στην περιοχή Κάππαρη στο Παραλίμνι, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από την Αστυνομία, ζεύγος Βρετανών οι οποίοι φαίνεται να έχασαν τη ζωή τους από διαρροή υγραερίου της θερμάστρας που άναψαν χθες βράδυ για να ζεσταθούν.

Καθήμενο στο καναπέ του σπιτιού τους που βρίσκεται στην περιοχή Κάππαρη στο Παραλίμνι, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από την Αστυνομία, ζεύγος Βρετανών οι οποίοι φαίνεται να έχασαν τη ζωή τους από διαρροή υγραερίου της θερμάστρας που άναψαν χθες βράδυ για να ζεσταθούν.

Σε δηλώσεις του ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής και Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Γιώργος Οικονόμου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις εννέα το πρωί εντοπίστηκαν νεκροί σε ιδιόκτητη κατοικία στο Παραλίμνι, ζεύγος Βρετανών ηλικίας 59 και 56 ετών αντίστοιχα. Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στην κατοικία αναδυόταν έντονη μυρωδιά υγραερίου».

Πρόσθεσε ότι «από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε πως το ζεύγος για σκοπούς θέρμανσης χρησιμοποίησε χθες βράδυ θερμάστρα υγραερίου, η οποία έχει ήδη παραληφθεί από ειδικούς της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας και εξετάζεται κατά πόσον είχε οποιοδήποτε πρόβλημα».

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια και τα ακριβή αίτια του θανάτου του ζεύγους θα διαπιστωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί των σορών τους, η οποία θα διενεργηθεί αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που κατέχει η Αστυνομία χθες βράδυ γείτονες είχαν παρατηρήσει το ζεύγος να κινείται στο σπίτι. Ωστόσο σήμερα το πρωί γνωστοί του ζεύγους τους αναζήτησαν και όταν δεν έδωσαν σημεία ζωής ειδοποίησαν την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στο σπίτι τους και εισήλθαν σ’ αυτό σπάζοντας την πόρτα.

Ο άνδρας ηλικίας 59 χρόνων και η γυναίκα ηλικίας 56 χρόνων εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να κάθονται νεκροί στο καναπέ του σαλονιού τους.

Το ζεύγος έχει ένα γιο ηλικίας 25 χρόνων που διαμένει στη Βρετανία.