Αντι να τρίζει η άμαξα…Διοικητική έρευνα για διαρροή στην υπόθεση Χαραλαμπίδου-Κυπριανού

Τα ασυμμάζευτα προσπαθεί να μαζέψει η Νομική Υπηρεσία και η Αστυνομία και τώρα τρέχουν να διεξάγουν διοικητή έρευνα για να αποκαλυφθεί ποιός διέρρευσε  την έκθεση που τους ρεζιλεύει στην υπόθεση Χαλαμπίδου-Κυπριανού.

Ï Áñ÷çãüò Áóôõíïìßáò Æá÷áñßáò ×ñõóïóôüìïõ äçìïóéïãñáöéêÞ äéÜóêåøç , Ëåõêùóßá 07 Éïõëßïõ 2014. ÊÕÐÅ/ÊÁÔÉÁ ×ÑÉÓÔÏÄÏÕËÏÕ

Μετά τη δήλωση τυ Γ.Εισαγγελέα , ο  Αρχηγός Αστυνομίας διέταξε τη διεξαγωγή διοικητικής έρευνας για να διαφανεί κατά πόσο έγινε οποιαδήποτε διαρροή από μέλος/μέλη της Αστυνομίας αποσπασμάτων αστυνομικών εκθέσεων σε σχέση με την υπόθεση των Βουλευτών Ε. Χαραλαμπίδου και Α. Κυπριανού, σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση.

Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος», ημερομηνίας 5/1/2016, το οποίο αναφέρεται στην υπόθεση με εμπλεκόμενους τους Βουλευτές Ε. Χαραλαμπίδου και Α. Κυπριανού και της ανακοίνωσης του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για το ίδιο θέμα, αναφέρεται, “αν και πρόθεσή μας δεν είναι η αναμόχλευση του συγκεκριμένου θέματος, εντούτοις επικροτούμε τις απόψεις του Γενικού Εισαγγελέα ότι, η διαρροή προς τον Τύπο αποσπασμάτων αστυνομικών εκθέσεων είναι καταδικαστέα”.

Ως εκ τούτου, σημειώνεται, ο Αρχηγός Αστυνομίας διέταξε τη διεξαγωγή διοικητικής έρευνας για να διαφανεί κατά πόσο έγινε οποιαδήποτε διαρροή από μέλος/μέλη της Αστυνομίας.