Εντοπίστηκε νεκρός και ανασύρθηκε από τη θάλασσα ο 39χρονος από το Λιοπέτρι

Νεκρός ανασύρθηκε γύρω στις 11 το πρωί, ο 39χρονος που αγνοείτο από χθες το απόγευμα μαζί με τον πατέρα του ηλικίας 65 χρόνων, όταν είχαν πάει για ψάρεμα στη περιοχή Κάος στη Ξυλοφάγου, που είναι έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.CNA_M085fe8524243424194a99c878e280661

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τον 39χρονο εντόπισε δύτης της ΟΥΚ που συμμετείχε στις έρευνες εντοπισμού των δύο ατόμων και λίγο αργότερα έγινε κατορθωτό να μεταφερθεί πάνω σε σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας και ακολούθως να διακομιστεί στη στεριά.

Οι έρευνες για εντοπισμό του 65χρονου συνεχίζονται από άνδρες της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, της ΕΜΑΚ και της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, με τη συνδρομή ακάτου της Λιμενικής Αστυνομίας.

Τις προσπάθειες για εντοπισμό των δύο ατόμων συνδράμουν από τις πρώτες πρωινές ώρες και κόσμος από το Λιοπέτρι και το Ξυλοφάγου.Οι δύο άνδρες είχαν πάει γι ψάρεμα σε περιοχή του Ξυλοφάγου και ψάρευαν με καλάμι.Φαίνεται πως ο 65χρονος γλίστρισε από τους  βράχους και ο γιος του προσέτρεξε να τον βοηθήσει. Σε σημείο των βράχων βρέθηκε το μπουφάν του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και του 65χρονου συνεχίζονται ανκαι θωρείται  δύσκολο μετά από τόσες ώρες να βρεθεί ζωντανός.

Ο 39χρονος  ηλεκτρολόγος σε ιδιωτική εταιρεία καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά.