Για την εξασφάλιση του 13ου τα αυξημένα πρόστιμα από τους τροχονόμους του Δήμου Στροβόλου;

Μαζικές μέχρι και απαράδεκτες είναι τον τελευταίο καιρό οι επιβολές προστίμων από τροχονόμους ττου Δήμου Στροβόλου   σε οδηγούς που σταθμεύουν  σε κράσπεδα των δρόμων ή σε περιοχές όπου απαγορεύεται η στάθμευση.Αυτό είναι βεβαίως θεμιτό .giati-emeine-monos-o-dimos-strovolouΩστόσο υπάρχουν και υπερβολές και ο λόγος όπως μας δήλωσε άτομο που γνωρίζει είναι για να εξασφαλιστεί ο 13ος στους υπαλλήλους του Δήμου που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήμτα και έλλειψη ρευστού.Ωστόσο  στην προσάθεια τους να αυξήσουν τα χρηματικά πρόστιμα  οι τροχονόμοι δεν επιβάλλουν πρόστιμα σε τροχοφόρα του  Δήμου που οι οδηγοί τους παραβιάζουν τους κανόνες της οδικής ασφάλειας.

Ενδεικτική είναι η περίπτωση τροχονόμων στο Δημο Στροβόλου οι οποίοι κρατούσαν τσίλιες έξω και στον περίγυρο  του Αρεταιου Νοσοκομείου στην Δαούπολη  παραμονεύοντας να κόψουν κλήσεις σε οδηγούς. Την ίδια ώρα  τροχοφόρο φορτηγό του Δημου Στροβόλου είχε κλείσει παράνομα την είσοδο  του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης του νοοκομείου και οι ασθενείς  ή οι οδηγοί που μετέφεραν ασθενείς δεν μπορούσαν να σταθμεύσουν σε αυτό.

Η σκηνή ήταν πέραν από απαράδεκτη και τη συγκεκριμένη μέρα  επιβλήθηκαν δεκάδες πρόστιμα στην περιοχή.

Αγανακτισμένοι πολίτες μας δήλωσαν πως είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει.Εκείνοι που θέλουν να επιβάλουν το νόμο και  την τάξη τους  παραβιάζουν ενω για να αυξήσουν τα πρόστιμα κλείνουν αυθαίρετα χωρο στάθμευσης που δεν τους ανήκει.

Οπως μας δήλωσε άτομο που γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες  η εκστρατεία  τιυ Δλημου Στροβόλου για επιβολή προτίμων  είναι για να μπορέσουν να πληρωσουν το 13ο.