Δεν αποχωρεί τελικά ο Χούρικαν…μένει για άλλα δύο χρόνια

Παρα το γεγονός ότι σήμερα αναμενόταν η αντικατάσταση του Διευθυνοντα Συμβούλου της Τράπεζας Κύπρου, Τζον Πάτρικ Χούρικαν και σε χθεσινή ανακοίνωση της Τρ.Κύπρου σχετικά με τα αποτελέσματα του 9μήνου εξαγγέλετο η αποχώρηση του εντούτοις θα παραμείνει

Ðñáãìáôïðïéåßôáé óÞìåñá ç ÅôÞóéá ÃåíéêÞ ÓõíÝëåõóç ôùí ìåôü÷ùí ôçò ÔñÜðåæáò Êýðñïõ, Ëåõêùóßá 29 Íïåìâñßïõ 2013.

στη θέση του για άλλα δύο χρόνια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση :«To Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ σε χθεσινή του συνεδρία αποφάσισε να επεκτείνει τον διορισμό του κ. John Patrick Hourican στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου του Συγκροτήματος», αναφέρει ανακοίνωση της Τράπεζας στο Χρηματιστήριο.

Ο κ. Hourican, αναφέρεται, θα υπογράψει ένα νέο διετές συμβόλαιο, με ισχύ από 1 Φεβρουαρίου 2016.
Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Hourican για την υπηρεσία και τη συνεισφορά του στο Συγκρότημα τα τελευταία δύο χρόνια και του εύχεται κάθε επιτυχία για τη νέα του θητεία στο Συγκρότημα.

Νωρίτερα πριν αρχίσει η ετήσια γενική συνέλευση τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου, έμοιαζαν με απόρθητο φρούριο.Για την ασφάλεια της τράπεζας επιστρατεύθηκαν πέραν των 100 αστυνομικών, πυροτεχνουργοί, ασθενοφόρο και πυροσβεστικά οχήματα. Επιπλέον στο προαύλιο του κτιρίου εγκαταστάθηκαν  αψίδες εντοπισμού μετάλλων και μηχανήματα ελέγχου από τα οποία περνούσαν  όλοι όσοι εισέρχονταν στο κτίριο.