Φρίκη στη Γερμανία: Πτώματα βρεφών εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στη Βαυαρία

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Η 45ΧΡΟΝΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ

Μια μακάβρια ανακάλυψη έκανε χθες το απόγευμα η αστυνομία σε διαμέρισμα στο Βάλενφελς της Βαυαρίας, στη νότια Γερμανία, όπου εντοπίστηκαν «πολλά πτώματα βρεφών» – μάλλον επτά- σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.newego_LARGE_t_1101_54598266_type12713
«Περίπου στις 16:00 (τοπική ώρα,) μια κάτοικος του Βάλενφελς εντόπισε το πτώμα ενός βρέφους και κάλεσε ασθενοφόρο. Οι δυνάμεις της αστυνομίας που εκλήθησαν στο σημείο εντόπισαν σε ένα διαμέρισμα πολλές σορούς βρεφών. Η αστυνομία και η εισαγγελία του Κόμπουργκ εικάζουν ότι υπάρχουν μάλλον επτά νεκρά μωρά», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.
Τα πτώματα ανακαλύφθηκαν στο διαμέρισμα μιας 45χρονης γυναίκας την οποία πλέον αναζητούν οι αρχές, αν και ακόμη δεν γνωρίζουν αν πρόκειται για τη δράστη. «Την αναζητούμε τουλάχιστον ως πιθανή μητέρα των βρεφών», εξήγησε μια εκπρόσωπος της αστυνομίας, η οποία πρόσθεσε ότι τα πτώματα «ήταν σε κακή κατάσταση».
Σήμερα αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία και μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι ιατροδικαστές πρόκειται να ανακοινώσουν πόσο καιρό ήταν νεκρά τα βρέφη, το φύλο τους καθώς και την αιτία του θανάτου τους.
Παράλληλα διεξάγονται έρευνες για να εντοπιστούν τυχόν άλλα πτώματα.