O πρώην επιτετραμμένος της Παλαιστίνης στην Κύπρο φέρεται να σκοτώθηκε από τον γιό του

Νεκρός εντοπίστηκε στην οικία του στον Αρχάγγελο από την Αστυνομία 70χρονος Ιορδανός, πρώην επιτετραμμένος της Παλαιστινιακής Αρχής στην Κύπρο, ο οποίος φέρεται να πυροβολήθηκε από τον 39χρονο γιο του.9KgCBzF

Ο γιός του θύματος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και περίμενε την Αστυνομία στο μπαλκόνι του σπιτιού τους

Σύμφωνα  με την Αστυνομία στις 13.20 λήφθηκε τηλεφώνημα στο κέντρο ελέγχου μηνυμάτων της αστυνομικής διεύθυνσης ότι ένα πρόσωπο πυροβόλησε τον πατέρα του.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της ΜΜΑΔ εντόπισαν το φερόμενο ως δράστη, τον οποίον περιόρισαν και οδήγησαν στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων.

Στη σκηνή έφθασε ιατροδικαστής και μέλη της εγκληματολογικής υπηρεσίας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο πατέρας, 70 ετών, ήταν νεκρός σε κρεβάτι της οικίας του. Στην οικία βρίσκονταν επίσης η σύζυγος του δολοφονηθέντα και ο 39χρονος γιος του. Στη σκηνή εντοπίστηκε και ένα έμφορτο περίστροφο.

Ο 70χρονος Ιορδανός διαμένει στην Κύπρο από το 1975 και μέχρι το 2008 ήταν επιτετραμμένος της Παλαιστινιακής Αρχής στην Κύπρο.

Η Αστυνομία εξετάζει το θέμα της κατάστασης της υγείας του 39χρονου δράστη.

(ΚΥΠΕ/ΚΣΤ/ΓΒΑ)