ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Οι κρουαζιέρες του ΡΙΚ

298127_138082026379275_364582135_nEδώ ο κόσμος χάνεται στο ΡΙΚ ασχολούνται με κρουαζιέρες. Ολόκληρη την θερινή σεζόν μας είχαν ταράξει στις επαναλήψεις προγραμμάτων και σε προγράμματα κονσέρβες, όμως έβρισκαν χρόνο να αρμενίζουν στα πέλαγα, να κάνουν κάθε τρις και λίγο διαφήμιση των κρουαζιέρων εν πλω και να πληρώνονται αδρά, γιατί εργάζονταν!

Κάποιοι, που ήξεραν τον καπετάνιο και τους ιδιοκτήτες του πλοίου κατέλυαν σε πολυτελείς σουίτες, άλλοι,   την έβγαζαν στο αμπάρι . Τώρα άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα διάφορα. Όπως για παράδειγμα ότι μια άλλη εταιρεία που διοργανώνει κρουαζιέρες έχει παράπονο και προβαίνει σε δημόσιες καταγγελίες. Τα ερωτήματα της ακούγονται πολύ λογικά: Γιατί δεν λήφθηκαν προσφορές για μια τέτοια συνεργασία από άλλες εταιρείες; Γιατί η δημόσια ραδιοτηλεόραση να εμπλέκεται σε ενέργειες προνομιακής μεταχείρισης συγκεκριμένης εταιρείας; Τί ανταλλάγματα ακριβώς δόθηκαν στην συγκεκριμένη εταιρεία; Υπάρχει οποιαδήποτε σχέση υπαλλήλων του ΡΙΚ με τη συγκεκριμένη εταιρεία; Και διάφορα άλλα.

Θα ήταν ενδιαφέρον  να ακούγαμε τις απαντήσεις. Κατά τα άλλα καλά ξεμπερδέματα!

 

 

Γιατί δεν μειώνεται η τιμή

του πετρελαίου κίνησης;

 

Γιατί αυτή η κωλυσιεργία στη μείωση της τιμής του πετρελαίου κίνησης; Μήπως η πτώση της διεθνούς τιμής του αργού πετρελαίου δεν αγγίζει το πετρέλαιο κί νησης; Αραγε οι εταιρείες και ο αρμόδιος Υπουργός με την Υπηρεσία του που προστατεύει τις Εταιρείες, μπαρδόν τους καταναλωτές ήθελα να πω, κρίνουν ότι οι υφιστάμενες τιμές είναι   σε χαλημλά επίπεδα και ως εκ τούτου δεν θέλουν να τις πειράξουν; Τί λέει για αυτό το πασρατηρητήριο τιμών κύριε Χαραλάμπους;

Αναμένουμε όταν αποκρυσταλλώσετε άποψη να μας την πείτε. Ιδιαίτερα τώρα που μελετάτε καλύτερα τα στοιχεία και άρχισαν τα νέα φορτία να φθάνουν… εστω και με βραδύκαυστο καύσιμο.

Μ.

Πού έμπλεξες Σάκη;

DSCN6695Αχ βρε Σάκη Ρουβά που έμπλεξες και εσύ! Ποιος να σου το λεγε πως οι αγκαλιές και οι φιλίες με τον Σάββα Βέργα θα είχαν τέτοια κατάληξη. Πάντως   μια αμοιβή των 100.000 ευρώ για μια συναυλία δύο ωρών είναι απο τα ανήκουστα! Τί κασέ είναι αυτό ρε παιδάκι μου. Εχουμε βεβαίως διαβάσει ότι μόνο 40.000 πήρες τελικά, και ότι οι 100.000 είναι υπερβολές του Δημάρχου. Θ α δείξει! Τα μακρά κοντά εγινήκασιν που λέμε στην Κύπρο!

Ομως ακόμη και 40.000 ευρώ δεν είναι λίγα. Οταν μάλιστα η συναυλία καλυπτόταν με το πέπλο της προσφοράς προς τους άπορους συνανθρώπους μας που δεν πήραν τελικά μία!

Δ.

 

Θα τις χρυσώσει...

Αυτός ο θανατηφόρος ιός ΕΜBOLA θα φέρει πολύ χρυσό στις φαρμακοβιομηχανίες. Θυμάστε τί έγινε με τον ιό της γρίπης των πτηνών. Στις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι μόνο γίνεαι το έλα να δεις. Ο πανικός είναι στο απόγειό του. Πρέπει να στηθεί καλά το σκηνικό για να μπορέσει η μηχανή που θα εκμεταλλευτεί την κατάσταση να εισπράξει. Εστω κι αν παίζει ο θάνατος…

 

ΛΕΟ

Δεν τους πληρώνουν έγκαιρα τα 500 ευρώ

Πολύ …στοργή επιδεικνύει το Υπουργείο Οικονομικών και η Υπουργός Εργασίας στους νέους επιστήμονες που προσέλαβαν σε διάφορες υπηρεσίες με μισθό 500 ευρώ το μήνα για ένα εξάμηνο. Παρόλο που κάποιοι έκλεισαν δύο μήνες εργασίας, μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει το μισθό τους και με το δίκαιό τους είναι πολύ δυσαρεστημένοι. Δεν φτάνει που τα λεφτά είναι

ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΜΕ ΔΕΘ

 ψίχουλα, φαίνεται ότι θα τους ψήσουν το ψάρι στα χείλη μέχρι να τους τα δώσουν. Κι όμως οι νέοι εργαζόμενο έχουν τις ανάγκες τους. Να βάλουν βενζίνη, να φάνε ένα σάντουςιτς, να πιουν ένα καφέ με τους φίλους τους….

Ας περιμένουν! Στο κάτω κάτω χάρη τους κάνουν ο Χάρης και η Ζέτα! Θα μπορούσαν να ήταν και άνεργοι. Και έχουν και παράπονο ότι δεν πληρώνονται έγκαιρα οι αχάριστοι;

Πάντως όσοι απολαμβάνουν βασιλικούς μισθούς και διπλές, τριπλές ή τετραπλές συντάξεις παίρνουν τα τσεκ, νταγκ, στην ώρα τους.

Π.