Κλειστές την Κυριακή οι δυο λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Κυριακή20151102_dromos 8 Νοεμβρίου, από τις 7:00 μέχρι τις 9:00 π.μ., οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου Λεμεσού, από Λατσιά προς Λευκωσία, από τον Κυκλικό Κόμβο Λατσιών μέχρι τον Κυκλικό Κόμβο του Νέου Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, θα είναι κλειστές για την τροχαία κίνηση λόγω εργασιών για κ όψιμο παρακείμενου δένδρου από την εταιρεία LINDE – HADJIKYRIAKOS GAS LTD .

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση από τη Λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη και Μακαρίου, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα διοχετεύεται μέσω των οδών Καντάρας και Καλαμών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www . traffic 4 cyprus . org . cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους».