Στο Κακουργιοδικείο ο 73χρονος ύποπτος για σεξουαλική παρενόχληση της εγγονής του

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου στις 25 Νοεμβρίου παραπέμφθηκε ο 73χρονος ο οποίος θεωρείται ύποπτος για σεξουαλική παρενόχληση της 11χρονης εγγονής του.

Ωστόσο το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου αναμένεται να ανακοινώσει την Δευτέρα την απόφαση του κατά πόσο  ο 73χρονος θα μείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές φυλακές μέχρι την παραπομπή του στο Κακουργιοδικείο .dikastirio

Ο 73χρονος παρουσιάστηκε σήμερα στο Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου κεκλεισμένων των θυρών μετά την οκταήμερη κράτηση του που είχε διατάξει το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου στις 21 Οκτωβρίου.

Το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου είχε διατάξει στην προηγούμενη δικάσιμο την 8ήμερη κράτηση του 73χρονου κάνοντας αποδεκτό το αίτημα της Αστυνομίας για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με τη διερευνώμενη υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το πρωί της 20ης Οκτωβρίου 11χρονο κοριτσάκι συνοδευόμενο από την 33χρονη μητέρα της και λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας Πάφου, επισκέφτηκαν τα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου και κατήγγειλαν τον 73χρονο που είναι και παππούς της μικρής για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, από την 1η Αυγούστου του 2015 μέχρι τις 17 Οκτωβρίου του 2015 ο 73χρονος φέρεται σε έξι διαφορετικές ημερομηνίες ενώ ήταν μόνος του στο σπίτι με την ανήλικη, να προέβηκε σε άσεμνες πράξεις.

Εναντίον του 73χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και στις 17:25 το απόγευμα της 20ης Οκτωβρίου συνελήφθη.