Κουτσούμπας: Ο Λαφαζάνης συνεχίζει τις «Λαφαζανιές»

newego_LARGE_t_1101_54525871_type12713Βολές κατά του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, εκτόξευσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, ο κ.Κουτσούμπας σχολίασε τη σημερινή συνέντευξή του κ.Λαφαζάνη, στο MEGA Ελλάδος, τονίζοντας«Επιμένει ο κ. Λαφαζάνης. Σήμερα άκουσα πάλι τις γνωστές Λαφαζανιές που λέει το τελευταίο διάστημα».
Και πρόσθεσε: «Ο Λαφαζάνης είναι ο άνθρωπος που συνήθως λέει ψέματα, ο φαφλατάς, λέει πολλά λόγια αλλά τα περισσότερα είναι ψέματα. Θα μπορούσαμε να πούμε ψευτιές. Δεν είναι προσβλητικό. Το όνομά του αυτό σημαίνει. Λέμε για την ουσία της πολιτικής του και δεν κριτικάρουμε κανένα όνομα».
Ως παράδειγμα «Λαφαζανιάς» ο Δ. Κουτσούμπας έφερε την αναφορά του κ. Λαφαζάνη ότι αυτό που ένωνε τον ίδιο και τους υπόλοιπους συντρόφους του στο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η αντιμνημονιακή ομπρέλα και επισήμανε ότι το ΚΚΕ από το πρώτο Μνημόνιο είχε τονίσει ότι ο διαχωρισμός των εργαζομένων και του λαού σε “μνημονιακούς” και “αντιμνημονιακούς” είναι κάλπικος.
Κάλπικο χαρακτήρισε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ και το δίλημμα ευρώ ή δραχμή.