Στην Ε.Ε. διαμαρτύρονται, οι κυβερνώντες μας σέρνουν το χορό της τρελής χαράς

 

Οι πολίτες χωρών μελών της Ε.Ε. και ιδιαίτερα οι παραγωγοί και ο κόσμος της αγροτιάς,βγαίνουν στους δρόμους και διαμαρτύρονται κατα  των κυρώσεων  εναντίον της Ρωσίας  που επέβαλαν οι χώρες τους με δισεκατομμύρια ζημιές  σε βάρος τους.Φρούτα λαχανικά και άλλα γεωργικά  προιόντα σαπίζουν στις χωματερές  αντί να   εξάγονται στην αχανή ρωσική αγορά που τα απορροφούσε .det_kougialis1

Ο δικός μας Υπουργός Γεωργίας κ. Κουγιάλης,  σέρνει  το χορό της τρελής χαράς πως τάχατες κατάφερε προ ημερών να εξασφαλίσει επιπλέον χρηματική υποστήριξη από Ευρωπαικά κονδύλια, τα οποία θα δοθούν στους Κύπριους παραγωγούς που υπέστησαν ζημιές εξαιτίας του ρωσικού εμπάργκο.Το πιο καταθλιπτικό είναι πως τα Μέσα Μαζικής Αφασίας με πρώτο και καλύτερο το ΡΙΚ ,  παίζουν το ντέφι της διαφήμισης  και διατυμπανίζουν  πως « χρήζουν συγχαρητηρίων και επαίνων οι ενέργειες του Υπουργού » Για τα ψιχουλα βεβαίως ‘ολος αυτός ο ντόρος.Γιατί η μικρή Κύπρος  από την πενιχρή πίτα των αποζημιώσεων της Ε.Ε. θα μαζέψει  τα ψίχουλα κάτω από το τραπέζι. Και δεν υπολογίζονται οι τεράστιες ζημιές  από τον τουρισμό  γιατί οι ρώσοι έχουν και κάποια αξιοπρέπεια και όπως δείχνουν και οι αριθμοί του ΚΟΤ μας γυρίζουν την πλάτη και ρίχνουν πέτρα πίσω τους  για τα επόμενα έτη. Τι θέλουμε δηλαδή; Να τους χαστουκίζουμε  και να ζητούμε και από πάνω υποστήριξη;

Γκ.

Στην Wargaming ο Βαλεντίνος Πολυκάρπου

09.jpg__390x240_q85_crop_upscale

Ο Βαλεντίνος Πολυκάρπο  δημοτικός σύμβουλος του ΑΚΕΛ στο Στρόβολο και μέλος της Κ.Ε  του κόμματος , έφυγε από τον έμμισθο  μηχανισμό  του  ΑΚΕΛ και από την 1η Οκτωβρίου εργοδοτείται στην Wargamihg μεγαλομέτοχο της Ελληνικής Τράπεζας στην Κύπρο.

Τα πολυτελή γραφεία της εν λόγω αμερικανικής εταιρειίας βρίσκονται στην λεωφόρο Σεβέρη (προς το λόφο του Προεδρικού) και όπως μεταδίδει ο κοριός της στήλης  έχει κάνει τεράστιες αγορές ακινήτων στην Κύπρο.

Αχ,

Προς Φόρον Εισοδήματος και ΦΠΑ

Αξιότιμοι κύριοι, σας παρακαλώ θερμά όπως τύχω και εγώ των «ελαφρύνσεων που έτυχαν οι Φαντούσης και Λίλλης. Αν δυσκολεύεστε μπορείτε να ερωτήσετε τον βοηθό Γενικό Εισαγγελέα να σας διαφωτίσει πώς μπορεί  να βρεθεί ένας φοροοφειλέτης  απαλλαγμένος  από ποινικά αδικήματα όπως είναι η μη πληρωμή φόρων .

Δυστυχώς το  μειονέκτημα μου είναι ότι  έχω καθαρό ποινικό  μητρώο  και σε όλη τη ζωή μου πορεύτηκα στους δρόμους της νομιμότητας μακρυά από διαπλοκές και μάλλον δεν έχω chance  να τύχω της εύνοιας των «ευεργετών» των Λίλλη και Φαντούση..

Γκ.