Nέος πρόεδρος του Δ.Σ. της Hermes Airports ο Παναγιώτης Χατζηπαντελής

Την Προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Hermes Airports ανέλαβε ο Παναγιώτης Χατζηπαντελής, και σύμφωνα με ανακοίνωση της Hermes «η εκλογή ήταν ομόφωνη και αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίας του ΔΣ που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη .ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Πριν από την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο κ. Χατζηπαντελής είχε διετελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Hermes, θέση την οποία κατείχε από την ίδρυση της εταιρείας, μέχρι σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Hermes εξέλεξε τον Rik Joosten, μακροχρόνιο μέλος του Συμβουλίου, στη θέση του Αντιπροέδρου και διόρισε τον Πέτρο Λιασή, Ανώτερο Διευθυντή του Νομικού Τμήματος της Hermes, στη θέση του Γραμματέα της εταιρείας.

Όλοι οι διορισμοί έχουν άμεση ισχύ.

Η Hermes Airports, προστίθεται στην ανακοίνωση, εκφράζει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες και εκτίμηση προς τον Ιάκωβο Ιακώβου, ο οποίος υπηρέτησε στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Hermes Airports Ltd, από την 1 Ιουλίου 2011, μέχρι σήμερα.

Όπως αναφέρεται, στη διάρκεια της τετραετούς θητείας του, ο κ. Ιακώβου κατάφερε να τοποθετήσει τη Hermes Airports σε μια σταθερή και ισχυρή πορεία, οδηγώντας την εταιρεία σε αξιοσημείωτα αποτελέσματα, σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο. Ο κ. Ιακώβου, του οποίου η θητεία ολοκληρώθηκε χθες, εξακολουθεί να παραμένει ένα πολύτιμο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τέλος, η Hermes Airports, εκφράζει τις ευχαριστίες της και προς τον Γιώργο Μιτσίδη που υπηρέτησε ως Γραμματέας της εταιρείας, από την ίδρυση της, μέχρι σήμερα.