Συνελήφθηκαν 4 άτομα για κατα συρροήν σεξουλική κακοποίηση ανηλίκων

Τέσσερα ανήλικα συγγενικά τους πρόσωπα φέρεται να κακοποιούσαν σεξουαλικά, από το 1992 μέχρι το 1999, τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας, τα οποία συνελήφθηκαν από την Αστυνομία Λεμεσού, μετά από καταγγελία που έκαναν τα θύματα.ÁÓÔÕÍÏÌÉÁ ÊÕÐÑÏÕ - ÅÃÊËÇÌÁ - ÓÕËËÇØÇ - ÓÕËËÇØÅÉÓ - ÐÅÑÉÐÏËÉÅÓ  - ÐÅÑÉÐÏËÉÊÏ

Πρόκειται για μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση, ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, ο οποίος σημείωσε ότι η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση με λεπτότητα και άκρα μυστικότητα.

Την καταγγελία έκαναν δυο γυναίκες ηλικίας, 29 ετών, και μια γυναίκα, 34 ετών, καθώς επίσης κι ένας άνδρας 27 ετών, οι οποίοι φέρεται να είχαν πέσει θύματα των συγγενικών τους προσώπων, όταν ήταν ανήλικοι.

Για την υπόθεση συνελήφθηκαν ένας 63χρονος, η 64χρονη σύζυγος του και οι δυο τους γιοί, ηλικίας 36 και 37 ετών.

Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, του βιασμού, της απόπειρας βιασμού, της διαφθοράς νεαρής γυναίκας κάτω των 13 ετών, της άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας και της άσεμνης επίθεσης εναντίον άνδρα. Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν τόσο στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, όσο και στην Πάφο.

Οι ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.