Ν. Παπαδόπουλος: «ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ συμπλέουν και στη διαπλοκή…»

Επανέρχεται ξανά το θέμα Focus

ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ συμπλέουν αρμονικά και στη διαπλοκή και στο κουκούλωμα της διαπλοκής, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε πως η κυβέρνηση λέει καθημερινά πως είμαστε «πρωταθλητές».ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

“Τελικά φαίνεται πως κάποιοι είναι πρωταθλητές της διαπλοκής. ΑΚΕΛ και ο ΔΗΣΥ, μετά που έλαβαν χρηματοδότηση από τη εταιρία Focus, μέσω περίεργων και σκοτεινών δρόμων και διαδικασιών, ενέκριναν τον διορισμό στη θέση του Βοηθού Εφόρου Φορολογίας, λογίστριας που εργάζεται στο Ελεγκτικό Γραφείο, το οποίο εμπλέκεται στην υπόθεση της χρηματοδότησης τους από τη Focus”, είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του, στα γραφεία του κόμματος, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως διαπιστώνει “την ίδια συνεργασία και συγκάλυψη σε ό,τι αφορά στο πάγωμα των ερευνών για την Κεντρική Τράπεζα με εντολές δήθεν, του Ντράγκι, στο πάγωμα της έρευνας για τον κ. Βγενόπουλο, στην απουσία έρευνας για το σκάνδαλο της πώλησης των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα και την καθυστέρηση της έκδοσης του πορίσματος, για την υπόθεση της χρηματοδότησης του ΑΚΕΛ και του ΔΗΣΥ από την εταιρία Focus”.

Όπως είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ “όλα αυτά είναι αποτέλεσμα των διακυβερνήσεων Χριστόφια και Αναστασιάδη και της συνεργασίας ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ”, για να προσθέσει πως “για όλα αυτά έχουμε χάσει, ως χώρα, την εμπιστοσύνη ξένων επενδυτών”.

“Και έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη του λαού, που βλέπει ότι ζει στο απόλυτο χάος”, σημείωσε.

Σε ερώτηση τι εννοεί όταν κάνει λόγο για “δήθεν” εντολές Ντράγκι, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι “ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη διαπλοκή στην Κεντρική Τράπεζα πιστεύουμε ότι αυτό δεν είναι ζήτημα που αφορά τον κ. Ντράγκι”, συμπληρώνοντας πως “η διαπλοκή που υπάρχει στην πώληση των καταστημάτων στην Ελλάδα είναι ζήτημα που αφορά τους Κύπριους φορολογούμενους και τους Κύπριους καταθέτες”.

Εξέφρασε την εκτίμηση ότι “στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να γίνουν ποινικές έρευνες, γιατί υπάρχει κακοπιστία, υπήρξε προσυνεννοήση και ενδεχομένως να υπάρχει διάπραξη ποινικών αδικημάτων”.