Ακιντζί:«Πολλοί πρόθυμοι να ξεκινήσουν πολιτικό λιντσάρισμα»

Οι δηλώσεις μου στην εφημερίδα Σταρ δεν μεταφέρθηκαν σωστά από την δημοσιογράφο, ανέφερε ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί , αν και δεν διευκρινίζει σε ποια ακριβώς σημεία υπάρχει διαφορά με αυτά που είπε.newego_LARGE_t_1101_54497949_type12713

Όπως μεταδίδεται από τον τουρκικό τύπο, ο Τ/Κ ηγέτης επέκρινε και εκείνους που επιτίθενται στον νέο διαπραγματευτή Οζντίλ Ναμί και δεν θέλουν να πιστέψουν ότι είναι είναι δική του επιλογή για διορισμό του, όπως αναφέρει.

“Ευχαριστώ για τις προσβολές που ξεκίνησαν στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης σε σχέση με το δημοσίευμα της δημοσιογράφου το οποίο σε κάποια σημεία δεν μεταδίδει ακριβώς αυτά που είπα και σε κάποια σημεία υπάρχουν πράγματα που δεν είπα. Φαίνεται πόσοι φίλοι μας μέσα σε μια μέρα είναι πρόθυμοι να ξεκινήσουν πολιτικό λιντσάρισμα”, είπε ο Μουσταφά Ακιντζί.

Για τον Οζντίλ Ναμί ανέφερε: “Ευχαριστώ όλους τους φίλους που δεν θέλουν να πιστέψουν ότι ο Οζντίλ Ναμί δεν είναι δική μου επιλογή και που πριν περάσουν 48 ώρες από τον διορισμό του ξεκίνησαν επίθεση”.