Δύναμη διεκδίκησης το ΑΚΕΛ είπε ο Στ. Στεφάνου

Το ΑΚΕΛ – Αριστερά – Κοινωνική Συμμαχία, είναι δύναμη διεκδίκησης που δεν χειροκροτεί, αλλά διεκδικεί στην Ευρώπη, ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος Στέφανος Στεφάνου μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων του κόμματος για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Είπε επίσης ότι η αριστερά όπως πάντα δηλώνει δυναμικά παρούσα, ενωμένη αισιόδοξη, πρωταγωνιστική,

 «Το ΑΚΕΛ – Αριστερά – Κοινωνική Συμμαχία, είναι δύναμη διεκδικήσης που δεν χειροκροτεί αλλά διεκδικεί στην Ευρώπη. Διεκδικεί πρώτα από όλα για την Κύπρο μας και τα δίκαια της, αλλά διεκδικεί και για μία άλλη διαφορετική Ευρώπη. Μια Ευρώπη της ειρήνης, του διεθνούς δικαίου, της πραγματικής αλληλεγγύης», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι κατέρχονται στις εκλογές με ένα πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο, ένα ψηφοδέλτιο που κάνει την έμφυλη ισότητα πράξη με τη συμπερίληψη σε αυτό τριών γυναικών και τριών ανδρών.

Ανέφερε επίσης ότι το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ φέρνει μαζί τους Ελληνοκυπρίους  και Τουρκοκύπριους, για την Κύπρο, για το λαό της, για την Ευρώπη ολόκληρη.

Πρόσθεσε ότι το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ- Αριστερά – Κοινωνική Συμμαχία, διεκδικεί μια καλύτερη Κύπρο, ελεύθερη και ενωμένη και μια Ευρώπη που να είναι όχι των μεγάλων συμφερόντων και της γραφειοκρατίας αλλά των λαών της και των πολιτών της.

Σημείωσε ότι στο ψηφοδέλτιο εκφράζεται και εκπροσωπείται τόσο η αριστερά, όσο και μία μεγάλη κοινωνική συμμαχία που μαζί αγωνίζονται για μία καλύτερη Κύπρο και μία καλύτερη Ευρώπη.

«Με αυτό το ψηφοδέλτιο λοιπόν απευθυνόμαστε στους πολίτες και εκφράζω την πεποίθηση ότι και σε αυτές τις εκλογές ο λαός θα μας τιμήσει και το ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία θα είναι ξανά με δύο εκπροσώπους στο Ευρωκοινοβούλιο», ανέφερε.

Ευχήθηκε τέλος καλή ψήφο σε όλους.

Οι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ είναι οι Γιώργος Γεωργίου, φιλόλογος, Ευρωβουλευτής, Άννα Θεολόγου, οικονομολόγος, πρώην Βουλευτής, Σταύρη Καλοψιδιώτη, νομικός- διεθνολόγος, επικεφαλής Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΑΚΕΛ, Άντρος Καραγιάννης, φιλόλογος αγγλικής και γερμανικής γλώσσας, Δήμαρχος Δερύνειας, Νιαζί Κιζίλγιουρεκ, ακαδημαϊκός, Ευρωβουλευτής και Μέλανη Στέλιου, ηθοποιός, τηλεοπτική παραγωγός, παρουσιάστρια.