Ένοχη για τον θάνατο της κόρης της η Ρούλα Πισπιρίγκου

Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη

Ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχη την 35χρονη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία σε βάρος της 9χρονης κόρης της.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, μετά από μια διαδικασία που κράτησε περισσότερο από ένα χρόνο, έκρινε ομόφωνα ένοχη την 35χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της με την χορήγηση κεταμίνης, ενώσω αυτή βρισκόταν νοσηλευόμενη στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού το 2022.

Η 35χρονη κρίθηκε συγκεκριμένα ένοχη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η ποινή για την Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας

Σε δήλωσή του μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, ανέφερε ότι η εντολέας του δεν θα ζητήσει ελαφρυντικά. «Κατά τη γνώμη μας η κατηγορούμενη είναι αθώα και με τη σύμφωνη γνώμη της κατηγορούμενης δεν θα ζητήσουμε ελαφρυντικά», ανέφερε ο δικηγόρος.