ΣΥΡΙΖΑ:Η Ολγα Γεροβασίλη απέναντι στον Στ.Κασελάκη ως “ενδιάμεση λύση”

Κορυφώνονται οι διεργασίες στο ΣΥΡΙΖΑ και οι διαφωνούντες με τον πρόεδρο Στ.Κασελάκη φαίνεται να βρήκαν στο πρόσωπο της βουλευτού και πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη την “ενδιάμεση λύση” προκειμένου να τον εκπαραθυρώσουν.Η Γεροβασίλη θα τεθεί απέναντι στον Σ.Κασσελάκη στη νέα εκλογική μάχη στο εσωτερικό του κόμματος.

Αν εκλεγεί θα αποτελέσει την «ενδιάμεση λύση» μέχρι τις ευρωεκλογές και μετά θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την εκλογή του «μόνιμου» αρχηγού, πιθανόν στο πρόσωπο του Δ.Τεμπονέα, αλλιώς το «φάγωμα» του απίθανου Σ.Κασσελάκη μετατίθεται για μετά τις ευρωεκλογές.

Την Παρασκευή η Ο.Γεροβασίλη συναντήθηκε με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και με τον Διονύση Τεμπονέρα για «ανταλλαγή απόψεων», ενώ την Πέμπτη το βράδυ οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Χρήστος Σπίρτζης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Νίκος Παππάς, Κώστας Ζαχαριάδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αλλά και οι Γραμματείς του κόμματος, Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης της τηλεφώνησαν για να τοποθετηθεί απέναντι στον Σ.Κασσελάκη.

Την υποψηφιότητα στηρίζει ανοιχτά και ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, πολλά από τα κορυφαία στελέχη του κόμματος εξέλαβαν την ομιλία ως «εμπρηστική» για τα ίδια και «εξόχως διχαστική για το κόμμα» και τα μέλη, δίνοντας ραντεβού λίγες ώρες μετά και υπό άκρα μυστικότητα, σε επαγγελματικό χώρο ιδιοκτησίας πρωτοκλασάτου μέλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα είναι η τρίτη εκλογική μάχη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε τέσσερις μήνες και αν εκλεγεί η Ο.Γεροβασίλη θα είναι η τρίτη αρχηγός του κόμματος