Οι ΗΠΑ-“ανανεώνουν” τον θίασο στο Κίεβο, με νέες μαριονέτες!

Η πραγματική κυβερνήτης της Ουκρανίας, Victoria Nuland, προχωράει στην εγκατάσταση πλήρους “αποικιακής” διοίκησης στο Κίεβο!

Ο διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού της Ρωσίας, Σεργκέι Ναρίσκιν, αποκάλυψε χτες ότι σύμφωνα με αναφορές της υπηρεσίας του, οι Ηνωμένες Πολιτείες απαίτησαν αλλαγές ώστε η νέα ουκρανική ηγεσία να αποτελείται από Ουκρανούς που έχουν λάβει εκπαίδευση στη Δύση!

Στο πλαίσιο αυτών των εντολών, οι ΗΠΑ προτείνουν:
την Οξάνα Μαρκάροβα, πρέσβειρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, για τη θέση της πρωθυπουργού της Ουκρανίας,
τον εκπαιδευμένο πράκτορα της CIA Μπουντάνοβ, από επικεφαλής της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, για αρχηγό των Ενόπλων δυνάμεων, στη θέση του Ζαλούζνι
τον Αλεξάντερ Κάβου για τη θέση του υπουργού Οικονομικών, και τον Τάρας Κάτσκα για τη θέση του υπουργού Οικονομίας.

Σε περίπτωση που τα αιτήματα αυτά δεν ικανοποιηθούν, οι ΗΠΑ απειλούν να “αποκαλύψουν” μια ευαίσθητη υπόθεση διαφθοράς που σχετίζεται με τον κύκλο του Ζελένσκι, όπως δήλωσε η ρωσική Υπηρεσία Πληροφοριών Εξωτερικού.

“Πως θα συνεχίσουν τον πόλεμο χωρίς ξένη βοήθεια” είναι ο στόχος της νέας κατοχικής διοίκησης στην Ουκρανία, όπως ομολογεί η Wall Street Journal!

Εάν δεν φτάσει βοήθεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή την Ευρώπη, η Ουκρανία θα ξεμείνει από χρήματα μέσα σε λίγες βδομάδες και θα αναγκαστεί να λάβει επώδυνα οικονομικά μέτρα, γράφει η Wall Street Journal

Σημειώνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η ΕΕ έχουν υποσχεθεί στην Ουκρανία δισεκατομμύρια δολάρια σε νέα οικονομική και στρατιωτική βοήθεια. Αλλά οι υποσχέσεις και των δύο χωρών ματαιώθηκαν από τις εσωτερικές συγκρούσεις στην Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες.

Η εφημερίδα γράφει ότι φέτος η χώρα θα αντιμετωπίσει οικονομικό έλλειμμα άνω των 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ και την ΕΕ αναμενόταν να καλύψει περίπου 30 δισεκατομμύρια δολάρια από αυτό το ποσό.

«Το Κίεβο μπορεί να καθυστερήσει τους μισθούς και να επιστρέψει στην εκτύπωση χρημάτων εάν σταματήσει η χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ και την ΕΕ».
– λέει το άρθρο.

Ήδη, για αποφυγή κοινωνικής έκρηξης, σχεδιάζεται οι συντάξεις του Φεβρουαρίου να πληρωθούν όχι με χρήμα αλλά με … κουπόνια “υπόσχεσης μελλοντικών αποζημιώσεων” που όμως πρέπει να γίνονται αποδεκτά για αγορές αγαθών και πληρωμές λογαριασμών.

Επιπλέον, η WSJ ισχυρίζεται ότι “οι καθυστερήσεις στα πακέτα στρατιωτικής βοήθειας θα επιφέρουν πλήγμα στις στρατιωτικές προσπάθειες της Ουκρανίας, οι οποίες έχουν σταματήσει μετά από μια αποτυχημένη αντεπίθεση”.