Μ.Δαμιανού: Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις με επίκεντρο τον άνθρωπο

Τη διαβεβαίωση ότι θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο τον άνθρωπο, δίνει ο Μιχάλης Δαμιανός, ο οποίος αναλαμβάνει την Τετάρτη τα ηνία του Υπουργείου Υγείας, έχοντας διοριστεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη χθες στο πλαίσιο του ανασχηματισμού του κυβερνητικού σχήματος. 

Σε ανακοίνωσή του, την οποία ανήρτησε αργά χθες το βράδυ στην πλατφόρμα X, ο κ. Δαμιανός εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη «για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε επιλέγοντας με ως Υπουργό Υγείας».

«Ο τομέας της υγείας, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις για τις οποίες είμαι έτοιμος να εργαστώ με σοβαρότητα και υπευθυνότητα μαζί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προς αποφασιστική και αποτελεσματική επίλυση», αναφέρει.

Όσον αφορά στο ΓεΣΥ, προσθέτει, «στόχος μου είναι η στήριξη της αρχιτεκτονικής του με την παράλληλη αναβάθμιση του μέσω της επίλυσης των προβλημάτων και των προκλήσεων που έχουν παρουσιαστεί».

«Αντιλαμβανόμενος πλήρως το νευραλγικό Υπουργείο το οποίο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μου έχει εμπιστευτεί, δηλώνω πως θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο τον άνθρωπο», καταλήγει.