Ο Γιώργος Γιαλλουρίδης νέος Ε.Γρ.ΑΚΕΛ Πάφου

Η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Πάφου, που συνήλθε χθες το απόγευμα, εξέλεξε τον Γιώργο Γιαλλουρίδης στη θέση του νέου Επαρχιακού Γραμματέα και τον Θεοχάρη (Χάρη) Χαρή στη θέση του νέου οργανωτικού γραμματέα του ΑΚΕΛ Πάφου.ÁÊÅË - ÐÁÃÊÕÐÑÉÁ ÓÕÍÄÉÁÓÊÅØÇ - ÄÇÌÇÔÑÇÓ ×ÑÉÓÔÏÖÉÁÓ

Ο νεοεκλεγείς Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Πάφου γεννήθηκε στο χωριό Δίκωμο της επαρχίας Κερύνειας το 1973. Φοίτησε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών στο τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας. Από το 1997 ζει και εργάζεται στην Πάφο. Είναι νυμφευμένος με την Άντρη Λεωνίδα Φιλίππου, επίσης φιλόλογο, και έχουν δύο παιδιά.

Είναι μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας του ΑΚΕΛ από το 2012 και μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής από το 1999.

Ο Θεοχάρης Χαρής γεννήθηκε στη Λεμεσό στις 31 Μαρτίου 1976. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά το πέρας των σπουδών του προσλήφθηκε στον έμμισθο μηχανισμό του Επαρχιακού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ Λεμεσού, της οποίας διετέλεσε Επαρχιακός Γραμματέας μέχρι το 2010.

Το Νοέμβριο του 2014 μετακινείται στο μηχανισμό του ΑΚΕΛ στην Πάφο, γίνεται μέλος της Ε.Ε του ΑΚΕΛ Πάφου και εκλέγεται μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας.