Υποδυόταν τον γιατρό και απέσπασε από ηλικιωμένη €70.000

Άγνωστος άνδρας ο οποίος υποδυόταν τον γιατρό φέρεται να κατάφερε να αποσπάσει από ηλικιωμένη γυναίκα στη Λάρνακα το χρηματικό ποσό των 70 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της Κυριακής λήφθηκε καταγγελία από γυναίκα ηλικίας 79 ετών από τη Λάρνακα, ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα, που δήλωνε γιατρός και ο οποίος της ανέφερε ότι η κόρη της ήταν τραυματισμένη σοβαρά και χρειαζόταν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. «Ο άγνωστος άνδρας κατάφερε να αποσπάσει από την ηλικιωμένη γυναίκα χρηματικό ποσό ύψους 70 χιλιάδων ευρώ τα οποία η 79χρονη είχε στην κατοικία της» προστίθεται.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ηλικιωμένη «ο άγνωστος της είπε ότι θα έπρεπε να μεταφέρει τα χρήματα σε εκκλησία και έκλεισαν ραντεβού σε συγκεκριμένο χώρο. Η 79χρονη μετέβη στο σημείο όπου και συνάντησε άγνωστη γυναίκα η οποία παρέλαβε τα χρήματα».

Η ηλικιωμένη έδωσε περιγραφή της άγνωστης γυναίκας στην Αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνες και εξετάσεις στην περιοχή προκειμένου να εξασφαλιστεί μαρτυρία ούτως ώστε να εντοπιστεί το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Η Αστυνομία «απευθύνει έκκληση στον κόσμο να είναι πάρα πολύ προσεκτικός και να ενημερώνει την Δύναμη όταν λαμβάνει τέτοιου είδους τηλεφωνήματα από αγνώστους που αφορούν πιθανό τραυματισμό συγγενικών τους προσώπων».