Φόνος Παρεκκλησιάς:Ο 39χρονος είχε ανοικτά μέτωπα

 Τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν εντατικά τις έρευνες σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους δράστες ή το δράστη της δολοφονίας του 39 Κρις Χαριλάου στην Παρεκκλησιά

Το θύμα φέρεται να είχε ανοικτά μέτωπα γι’ αυτό και η Αστυνομία αναζητεί τα κίνητρα των δραστών. Οι παράνομες δοσοληψίες, ναρκωτικά, προστασία και εισπράξεις οφειλών από διάφορα πρόσωπα, υποθέσεις ξυλοδαρμών και απειλών αλλά και οι επαγγελματικές δραστηριότητες του θύματος, βρίσκονται στο επίκεντρο των αστυνομικών ανακρίσεων, σε μια προσπάθεια να βρεθεί το κίνητρο πίσω από το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του 39χρονου.

Η μαφιόζικη εκτέλεση του Χαριλάου θυμίζει την στυγερή δολοφονία του Άντρου Ροδοθέου ο οποίος έπεσε νεκρός στις 12 Απριλίου 2017 από τα πυρά επαγγελματία εκτελεστή τη στιγμή που περνούσε μπροστά από γυάλινη τζαμαρία ενώ βρισκόταν σε εξοχική κατοικία του κουμπάρου του και στενού του φίλου στη Γεράσα της Λεμεσού. O τρόπος εκτέλεσης του 39χρονου είναι πανομοιότυπος με αυτή.

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ της Κυριακής η νεκροτομή στη σορό του 39χρονου Χρίστου Χαριλάου που εκτελέστηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έξω από το σπίτι του σε απόμερη περιοχή στο χωριό Παρεκκλησιά. Όπως διαφάνηκε τον 38χρονο έπληξαν συνολικά τρεις σφαίρες. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται εντατικά.

Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, η νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του 39χρονου από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου στο νοσοκομείο Λεμεσού,  κατέδειξε ότι ο θάνατός του επήλθε από εσωτερική αιμορραγία συνεπεία ρήξεως δεξιού πνεύμονα προκληθείσα από πυροβόλο όπλο.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι το θύμα δέχτηκε τρεις πυροβολισμούς, εκ των οποίων ο ένας τον έπληξε στον πνεύμονα και ήταν διαμπερές. Όπως αναφέρεται, από τη σορό του θύματος λήφθηκαν δείγματα για επιστημονικές εξετάσεις.