Ομολόγησε ο 29χρονος αλλοδαπός την απαγωγή δύο ανηλίκων για οικονομικό όφελος

Παραδέχθηκε τελικά την απαγωγή των δύο ανήλικων ο 29χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες και προσήχθη σήμερα στο δικαστήριο .

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος μετά από εντατικές ανακρίσεις και αμέσως μετά την έκδοση διατάγματος 8ημερης κράτησης παραδέχθηκε τελικά ότι απήγαγε τους δύο ανήλικους και ότι ζητούσε χρήματα για να τους αφήσει ελεύθερους.

Η  σύλληψη του φερόμενου απαγωγέα δυο παιδιών έγινε χθες  το απόγευμα . Αστυνομικός εκτός καθήκοντος ενώ έκανε το περπάτημα του χθες σε πάρκο στην Αγλαντζιά εντόπισε τον ύποπτο.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα πολίτες είχαν δώσει στην Αστυνομία αρκετές περιγραφές του υπόπτου καθώς και φωτογραφία του. Ο αστυνομικός , κάλεσε ενισχύσεις και έτσι έγινε κατορθωτή η σύλληψή του. Ειδικότερα ο αλλοδαπός φορούσε συγκεκριμένο χρώμα παπουτσιών αλλά και μπουφάν τα οποία έμοιαζαν άριστα με την περιγραφή που είχαν στην κατοχή τους οι Αρχές.

Να σημειωθεί ότι η απόπειρα απαγωγής των δυο ανηλίκων σημειώθηκε στις 20 Απριλίου στο ίδιο πάρκο. Ο αλλοδαπός τότε είχε καταφέρει να περιορίσει τους δυο ανήλικους,  ένα 14χρονο κορίτσι και ένα 16χρονο αγόρι νκαι φέρεται να τους ζητούσε λεφτά κρατώντας μάλιστα και τα κινητά τους.