Νέες έρευνες για τον εντοπισμό του Άγγελου Περικλέους

Στην περιοχή Πεντακώμου επικεντρώθηκαν σήμερα νέες έρευνες για εντοπισμό του Άγγελου Περικλέους, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με μαρτυρία, να δολοφονήθηκε από τον 25χρονο, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

Στις έρευνες συμμετείχαν μέλη της Αστυνομίας και του Τμήματος Έρευνας και Διάσωσης Λεμεσού, της Πολιτικής Άμυνας, που με τη χρήση drones σάρωσαν την περιοχή, χωρίς μέχρι στιγμής να εντοπιστεί οποιοδήποτε ίχνος του ελλείποντα από το βράδυ της 20ης Απριλίου.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με μαρτυρία του 71χρονου θείου του 25χρονου βασικού υπόπτου, ο ανιψιός του τον ξύπνησε το πρωί της 21ης Απριλίου και υπό την απειλή πιστολιού, τον ανάγκασε να μεταβούν στο πεδίο βολής στο Παλιομέτοχο, για να κάψουν το όχημα με το οποίο διακινείτο ο Περικλέους.

Σύμφωνα με τον 71χρονο, που τελεί επίσης υπό κράτηση με έναν 38χρονο, ο 25χρονος του αποκάλυψε ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον Περικλέους, με τον οποίον είχαν προσωπικές και οικονομικές διαφορές και ότι ακολούθως τον έθαψε, χωρίς όμως να του αναφέρει συγκεκριμένο σημείο.

Μετά τη γραπτή μαρτυρία του 71χρονου, εναντίον του 25χρονου, πέραν των αδικημάτων της απαγωγής με σκοπό τον φόνο και τον εμπρησμό του αυτοκινήτου, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της παράνομης κατοχής πιστολιού και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς σφαιρών.

Ο 25χρονος, ο οποίος διατηρεί το δικαίωμα της σιωπής και δεν απαντά στις ερωτήσεις των αστυνομικών ανακριτών, οδηγήθηκε εκ νέου στο δικαστήριο την περασμένη Τρίτη, όπου ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του για άλλες οκτώ μέρες.