Ληστεία σε ταχυφαγείο στα Πολεμίδια

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για εντοπισμό και σύλληψη του ληστή, ο οποίος απέσπασε μεγάλο χρηματικό ποσό από το εστιατόριο McDonalds στην περιοχή Πολεμιδιών, ρίχνοντας έναν πυροβολισμό προς εκφοβισμό των υπαλλήλων.McDonalds Tittabawassee Saginaw

Όπως δήλωσε στη σκηνή της ληστείας ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ο δράστης εισήλθε γύρω στις 3 τα ξημερώματα στο ταχυφαγείο, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα και κρατώντας πιστόλι. Ο ληστής εισήλθε ακολούθως σε γραφείο, όπου την ώρα εκείνη υπάλληλοι έκαναν καταμέτρηση των εισπράξεων και ως εκ τούτου το χρηματοκιβώτιο ήταν ανοικτό.

«Στην προσπάθεια του να εκφοβίσει τους υπαλλήλους, ο δράστης έριξε έναν πυροβολισμό που έπληξε οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή», είπε ο κ.Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι αφού πήρε τα χρήματα εξαφανίστηκε με δυτική κατεύθυνση, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να τον ανάμενε σε αυτοκίνητο άλλο πρόσωπο.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την αστυνομία και διεξάγονται έρευνες και ανακρίσεις ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί το ακριβές ποσό που απέσπασε ο δράστης, το οποίο ωστόσο υπολογίζεται σε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.