Κ.Ε.:Το ΑΚΕΛ να μην ξεχνά τους “αδιάφθορους πολιτικούς κρατούμενους” που έχει

Απάντηση εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος στο ΑΚΕΛ.

Μεταξύ άλλων ο κ. Πελεκάνος καλεί το ΑΚΕΛ να εγκαταλείψει τον μηδενισμό και να μην ξεχνά τους «αδιάφθορους πολιτικούς κρατούμενους» που έχει στις τάξεις του.

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Καλούμε το ΑΚΕΛ να διαβάσει τις ανακοινώσεις που εξέδωσε το ίδιο όταν ο κ. Δρουσιώτης έγραφε διάφορα σε σχέση με την ευθύνη της Ρωσίας για το Κυπριακό.

Το καλούμε επίσης να διαβάσει τι έλεγε ο κ. Μαυρογιάννης για τον συγκεκριμένο συγγραφέα σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο Κραν Μοντανά.

Ποιο αφήγημα υιοθετούν; Αυτό του κ. Μαυρογιάννη ή αυτό του κ. Δρουσιώτη που ουσιαστικά κατατάσσει τον κ. Μαυρογιάννη στη “συμμορία”;

Φαίνεται ότι στο ΑΚΕΛ δεν αντελήφθησαν ότι οι κανονισμοί της Αρχής Κατά της Διαφθοράς δεν έχουν ακόμα περάσει από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Καλούμε για ύστατη φορά το ΑΚΕΛ να εγκαταλείψει τον μηδενισμό και να μην ξεχνά τους «αδιάφθορους πολιτικούς κρατούμενους» που έχει στις τάξεις του.

Ακόμη να μην ξεχνά πως στο βίντεο του Al Jazeera δεν πρωταγωνιστεί μέλος της Κυβέρνησης, αλλά μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ που διέσυρε την Κύπρο παγκοσμίως.

  • Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν χρειάζεται νουθεσίες, και δεν διστάζει χάριν της προστασίας του κράτους δίκαιου να ζητά την αυτεπάγγελτη εξέταση ακόμα και κακόβουλων, ανυπόστατων και ψευδών ισχυρισμών όπως αυτοί που προβάλλονται από τον όψιμο συγγραφέα.