Κ.Κααραμανλής: Εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες

Έμμεσα παρενέβη στο θέμα των υποκλοπών ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, από την Λάρισα όπου βρέθηκε χθες για την παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν ανέβηκε στο βήμα, απογοητεύοντας όσους περίμεναν μια νέα ανοιχτή τοποθέτησή του, μετά από εκείνη του περασμένου Σεπτέμβρη στα Ανώγεια όταν και ζήτησε «άπλετο φως» στο θέμα των παρακολουθήσεων, τοποθετήθηκε όμως εμμέσως, διά στόματος του Μανώλη Κοττάκη.

«Η σχολή Καραμανλή είναι αυτή που δεν παρακολουθεί τους αντιπάλους για να μαθαίνει τα μυστικά τους. Συνήθως την παρακολουθούν» ανέφερε, ο δημοσιογράφος για να προσθέσει:  «Και όπως μου είπε ο Κώστας Καραμανλής… Κύριε πρόεδρε μου επιτρέπετε;»

Ο πρώην πρωθυπουργός, από τις πρώτες θέσεις όπου κάθονταν, φέρεται να έγνεψε θετικά.

«Και όπως μου είπε ο Κώστας Καραμανλής… εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες», συνέχισε ο Μανώλης Κοττάκης, αναφερόμενος στις παλαιότερες καταγγελίες του πρώην πρωθυπουργού για παρακολούθησή του από αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες το 2004 ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.