Και άλλες ποσότητες κοκαίνης εντόπισε η Αστυνομία

Δυο κιλά και 400 γραμμάρια κοκαΐνης εντόπισε χθες η Αστυνομία στην κατοχή 34χρονου Ελληνοκύπριου, από τη Λάρνακα, ο οποίος έφτασε στην Κύπρο από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, μέσω Αμπου Ντάπι.

Ο 34χρονος και δύο άλλα άτομα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους.cocaine

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το μεσημέρι η συμπεριφορά του 34χρονου επιβάτη κίνησε υποψίες στους επί καθήκοντι αστυνομικούς και μέλη της ΥΚΑΝ τον έθεσαν υπό παρακολούθηση.

Μόλις ο 34χρνος παρέλαβε την αποσκευή του κατευθύνθηκε προς την έξοδο του αεροδρομίου και μπήκε σε αυτοκίνητο που τον ανέμενε, στο οποίο επέβαιναν δύο άλλα άτομα, ένας 30χρονος και ένας 36χρονος.

Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν και καταδίωξαν το αυτοκίνητο, το οποίο ανέκοψαν σε πρατήριο βενζίνης που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο. Κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν επιμελώς κρυμμένες στη φόδρα της αποσκευής, τέσσερις πλάκες κοκαΐνης, κρυμμένες σε ειδικά διαμορφωμένες θήκες. Το συνολικό βάρος των ναρκωτικών ήταν δύο κιλά και τετρακόσια γραμμάρια.

Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθηκαν και οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας. Ο 34χρονος που μετέφερε στην Κύπρο τα ναρκωτικά παραδέχθηκε ότι ανέλαβε να φέρει την κοκαΐνη, ωστόσο δεν έδωσε οποιαδήποτε στοιχεία σε σχέση με τον τελικό παραλήπτη των ναρκωτικών.

Δύο άλλοι άνδρες έδωσαν στην Αστυνομία διάφορους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται. Οι δύο συνελήφθηκαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης. Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα στις κατοικίες τους εντός των οποίων εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία αξιολογούνται.