Η κυβέρνηση Σαμαρά πλήρωνε διαφήμιση σε sites για να κτυπούν πολιτικά κόμματα

Ανοίγει ο φάκελος των πληρωμών

Φωτιά” έβαλε σήμερα το πρωϊ με ανάρτησή του στο Τwitter ο ΥΕΘΑΕλλάδος ,πρόεδρος των ΑΝΕΛ  Π.Καμμένος καταγγέλοντας ότι οι κρατικές διαφημίσεις δίνονταν σε sites με αποκλειστικό σκοπό να χτυπούν την τότε αντιπολίτευση και νυν κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ότι τα έσοδα κάλυπταν και τις τυχόν αγωγές εναντίον τους.000000000000000000000000000000000000016

Δηλαδή ο Π.Καμμένος καταγγέλει “εργολαβική” δημοσιογραφία εναντίον των αντιμνημονιακών φωνών, με σκοπό την “φίμωσή” τους και την απαξίωσή τους.

Ένα tweet που έκανε ο Πάνος Καμμένος το πρωί της Κυριακής έχει κάνει ήδη πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, έγραψε:

«Ανοίγουν οι κρατικές διαφημίσεις ΚΕΛΠΝΟ….. κάθε πληρωμή στο διαδίκτυο και επίθεση στην τότε αντιπολίτευση καλύπταν και τις αγωγές…»

Προφανώς και ο Πάνος Καμμένος αναφέρεται σε ποσά που διοχετεύτηκαν ως κρατική διαφήμιση σε site για να χτυπάνε την τότε αντιπολίτευση.

Είναι γνωστή η τάση του συνόλου των ΜΜΕ (πλην ελαχίστων) να “σφυροκοπούν” τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης  από τότε που ήταν στην αντιπολίτευση, και συνεχίζεται και σήμερα που ασκούν μια πολιτική άκρως ενοχλητική για τους Γερμανούς, τους Ευρωπαίους, αλλά και τους Αμερικανούς. Κοινώς υπερασπίζονται τα ελληνικά εθνικά και λαϊκά συμφέροντα, κάτι που οι “έξω” δεν θέλουν.

Συν το γεγονός ότι η κυβέρνηση αυτή δεν είναι διαπλεκόμενη (είναι μια κυβέρνηση που έχει την εξουσία ενάμισυ μήνα αντίθετα το πρότερο κατεστημένο κυβερνούσε επί 40ετία!) και δεν την προώθησαν οι δυνάμεις των μήντια και του κεφαλαίου για να επιτύχει το σαρωτικό εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου, προκαλεί απορίες για το πως χρηματοδοτούνται όσοι υποστηρίζουν την άποψη των “έξω” εν σχέσει με τους λίγους που διατηρούν μια πιο εθνοκεντρική άποψη.