Στην Αθήνα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της Υπουργού Εργασίας

Στην Ελλάδα θα μεταβεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της cache_780x1200_Analog_medium_70417_2473753_15022020123615υγείας της Υπουργού Εργασίας, η οποία παραμένει σε καταστολή σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στην Αθήνα.

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Μάριου Πελεκάνου  αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει απόψε στην Aθήνα, προκειμένου να επισκεφθεί το πρωί της Τετάρτης στην κλινική «Υγεία» την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου και να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της από τους θεράποντες ιατρούς.

Εξάλλου, ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για την κατάσταση υγείας της Υπουργού Εργασίας αναφέρει ότι η Ζέτα Αιμιλιανίδου, συνεχίζει να παραμένει σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εξειδικευμένου ιατρικού κέντρου στην Αθήνα.

Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ως κρίσιμη και αξιολογείται συνεχώς από τους θεράποντες ιατρούς, καταλήγει η ανακοίνωση.